My Style Music #5

Against The Current, Birdy, Favorieten, Little Mix, Music, Muziek, My Style Music, One Direction
Het is alweer meer dan een maand geleden dat ik mijn favoriete muziek met jullie deelde, dus het is tijd voor een gloednieuw lijstje. Ik geef eerlijk toe dat ik de afgelopen tijd, naast het luisteren naar muziek tijdens het fietsen, niet veel naar muziek geluisterd heb. Ik had er niet zoveel behoefte aan denk ik. Toch ben ik wel opzoek gegaan naar wat liedjes voor op mijn telefoon. Alles wat er nu op staat is alweer vrij oud en kan daarom wel een update gebruiken.

De liedjes die ik vandaag voor jullie heb, zijn bijna allemaal vrij nieuw. Één is zelfs vandaag uitgekomen, maar vind ik zo leuk dat hij al een plaatsje verdient tussen mijn favorieten. Ik heb weer geprobeerd om af te wisselen in soorten liedjes om zo een wat bredere visie te geven op mijn muzieksmaak, want die is erg breed. Maar natuurlijk ook om jullie wat te geven wat je leuk vind. Daarnaast vind ik het toch het leukst om wat onbekendere muziek te laten zien. Vooral om mijn en jullie horizon wat meer te verbreden. Zo had ik bijvoorbeeld nog nooit van Mads Langer en The Fooo Conspiracy gehoord, maar blijken de liedjes die ik in dit bericht hieronder heb staan erg leuk te zijn.


 

Cazzette – She Wants me Dead
 
Boyce Avenue – Be Somebody
 
Ariana Grande – Dangerous Woman
 
One Direction – Home
 
Mads Langer – 3AM
 
Bjonr, Tom Bailey – Fade Into You – Extended Mix
 
Birdy – Take My Heart
 
Birdy – Hear You Calling
 
The Fooo Conspiracy – Summer Love
 
Little Mix – Hair
 
Against The Current – Forget Me Now
 
Xxx
Advertenties

9 gedachtes over “My Style Music #5

Reacties zijn gesloten.