Trend: Halter tops

Crop tops, Cute, Halter tops, Tops, Trend, Trends, Zomer
Het zijn een beetje de coltruitjes van de zomer, soms hebben ze zelfs een col: halter topjes. Deze schattige topjes komen vrij hoog in de hals en zijn vaak een beetje cropt. Misschien heb je er nog niet zo bij stil gestaan, maar de winkels beginnen aardig vol te liggen met halter topjes. Waarom ze je nog niet echt opgevallen zijn? Dat komt waarschijnlijk door de hype rond om de lace up tops. De lace up tops zijn een stuk opvallender door de wat grovere en onthullendere uitstraling die ze hebben. Dat kan je van de halter topjes nou niet altijd zeggen.

Vorig jaar kwam ik ze al geregeld op Instagram en Youtube tegen, maar het was moeilijk om ze te vinden. Vooral Amerikaanse sites boden dit soort topjes aan, wat ik erg jammer vond. Vorig jaar in Londen heb ik overigens wel een soort halter topje gekocht, maar echt een model als je hierboven ziet, heeft dit topje niet. Ik was dan ook blij om de halter topjes de afgelopen tijd de winkels in te zien verschijnen.

Over het model van de halter top is trouwens nog wel eens wat twijfel. Halter topjes kunnen namelijk de topjes met spaghettibandjes zijn die je in je nek vast knoopt, maar het kunnen ook topjes zijn waarvan de schouders vrij ver zijn uitgesneden of de klassieke halter top die de meeste van ons wel kennen van de bikini’s. Een topje in een V-vorm die om de nek gaat. Er zijn dus verschillende modellen binnen de halter top wat weer de mogelijkheid geeft tot het gebruik van dit soort topjes in verschillende stijlen.

Overigens, voordat jullie de foto’s van verschillende halter tops bekijken: ik heb een mailadres aangemaakt voor mijn blog die jullie kunnen vinden op de pagina “contact” Daarmee kunnen jullie me bereiken als jullie dingen willen zeggen/vragen die liever niet in de reacties gezet worden.

 

2
3
1
4
5
7
8
Bronnen zijn te vinden via mijn Weheartit & Pinterest


Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “Trend: Halter tops

Reacties zijn gesloten.