Plog: Donderdag 2 juni

Dansen, Donderdag, Foto's maken, H&M, Hema, OOTD, Plog, School
De afgelopen weken, en dat gaat ook gelden voor de aankomende weken, ben ik erg druk geweest met school. Het is de laatste periode van het schooljaar en dat betekent dat er opeens allemaal werkstukken, presentaties en toetsen zijn die er nog even tussendoor gegooid worden. Daarbij voelde ik me vandaag niet zo lekker, iets wat voor mijn gevoel vooral te maken heeft met het slaap te kort dat ik heb opgebouwd, wat allemaal samen tot gevolg heeft dat ik de foto’s voor het bericht dat ik voor vandaag in gepland had, niet heb kunnen maken.

Nou zag ik het al een beetje aankomen dat ik me vandaag niet zo lekker zou voelen, dus ik besloot gisteren voor de zekerheid mijn dag al te fotograferen, daarom heb ik vandaag een keertje een plog voor jullie. Gisteren was ik al om twaalf uur vrij, dus ik had van alles ingepland. Een leuke dag dus om mij een keertje te volgen.


 

Bewerkt5
Bewerkt1

 

Mijn dag begon dus nog met school. Ondanks dat ik maar vier vakken had, nam ik een volle tas inclusief statief mee zodat ik later op de dag foto’s kon gaan maken. Tijdens kunst ben ik rustig bezig gegaan met het schetsen van een spotprent wat bij de opdracht van deze periode hoort.

 

DSCI8512

 

Toen het na een paar uur twaalf uur was geweest en ik de school verliet, ben ik wat rond gaan wandelen in de wijk waar mijn school staat. Een vriendin ging mee en na het vinden van een goede plek om foto’s te maken voor een OOTD, die overigens maandag online zal komen, heeft ze me geholpen de foto’s te maken. Het was heel gezellig en op de meeste foto’s heb ik dan ook een grote glimlach op mijn gezicht.
 

Bewerkt 2
20160602_135803

 

We gingen nog wat eten bij de Hema en daarna ben ik nog een paar winkels in gegaan waar ik onder andere zo’n leuke zwemband in de vorm van een donut heb gekocht.

 

Bewerkt6
Bewerkt3

 

Om drie uur had ik met mijn danslerares afgesproken, zodat ik haar kon helpen met de doorloop van de voorstelling die we over een paar weken hebben. Ik was wat te vroeg en besloot alvast een paragraaf geschiedenis samen te vatten.

Na drieën heb ik wat kinderen de goede kant op geholpen, maar veel kon ik eigenlijk niet doen. Zelf hoefde ik pas om zes uur te dansen, dus ook het omkleden deed ik wat later. We hebben de dans, die we met twee andere groepen doen, drie keer doorgenomen. De eerste keer was ik de dans een beetje kwijt en ging het dansen dan ook rampzalig. De tweede keer ging het daar in tegen heel goed, maar ook de derde keer was ik wat stukjes kwijt. Dit vooral doordat ik uitgeput was van de dag zelf en van de afgelopen drukke weken.

 

Bewerkt4

 

Nog even mijn kleding passen die ik deze dag ontvangen had van de H&M. Dit halter topje, met een heel schattig strikje in de nek, en shortje passen erg goed. Ik had ook nog een zwarte bermuda besteld. Die paste alleen niet goed. Hij kon wel dicht, maar om mijn benen zat hij wat te strak. Dat wordt terugsturen dus.. De rest van de avond ben ik overigens nog bezig geweest met het voorbereiden op een presentatie die ik vandaag eigenlijk had moeten houden. Uiteindelijk was het denk ik half elf toen ik richting bed ging. Een aardig lange dag, dus maar zeker één van de leukere dagen van de afgelopen tijd.

Het spijt me trouwens echt dat ik vandaag geen ander bericht online heb gezet. Inmiddels voel ik me al wel een stuk beter, dus dit weekend zal ik denk ik gewoon de foto’s kunnen maken die ik voor een gebruikelijk vrijdag bericht kan gaan gebruiken volgende week.
 

Xxx
Advertenties

12 gedachtes over “Plog: Donderdag 2 juni

Reacties zijn gesloten.