OOTD: For every weather

IKKI, OOTD, Primark, Sandalen, Streepjes, Stripes, Warm, Zara, Zomer
Misschien heb je het al gezien in het bericht van afgelopen vrijdag, misschien ook niet, maar afgelopen donderdag ben ik weer op pad geweest om foto’s te maken voor een nieuwe OOTD. Op het moment vind ik het erg moeilijk om mijn outfits aan te passen op het weer als ik naar school moet. Shorts zijn ’s ochtends vaak wat koud en vind ik ook niet altijd gepast om naar school aan te trekken. De outfit van vandaag is een voorbeeld van een outfit die ik graag draag op dit soort warme dagen.

Het bloesje dat ik aan heb is vrij dun, makkelijk op te stropen, maar zeker ook leuk om rond de middel te knopen. Erg geschikt dus voor de verschillende temperaturen waar ik door de dag heen mee te maken heb. Daarnaast is het altijd een goed idee om je broekspijpen een stukje op te rollen. Dat geeft de broek een wat zomerser uiterlijk, maar is natuurlijk ook een stukje minder warm. Ik draag er nog een paar sandalen met een grote blokhak onder om de outfit af te maken. Deze hakken zijn al een paar keer op mijn blog voorbij gekomen, maar blijven leuk om te combineren.


 

Wat ik aan heb:
Bloesje – Primark
Top – Primark
Jeans – Zara
Sandalen met blokhak – H&M
Horloge – IKKI

 

 

Bewerkt2
Bewerkt3
Bewerkt4
Bewerkt5
Bewerkt6

 

Xxx
Advertenties

20 gedachtes over “OOTD: For every weather

  1. Ik begrijp je helemaal! Een broekje is s’ochtends inderdaad nog te koud en s’middags weer te warm! Super leuke outfit! 🙂 x

    Liked by 1 persoon

  2. Ik vind het een geslaagde outfit. Ik zou alles dragen behalve de sandalen. Voor mezelf zou ik eerder pumps kiezen (gewone hak) of als ik teveel moet stappen, ballerina’s.

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.