Een paar kleuren nagellak die je moet hebben

Kleuren, Nagellak, Nagels, Oudroze, Pastel, Rood, Stash
Vandaag even een kort bericht over nagellak. De tijd ontbrak me het afgelopen weekend een beetje door projecten en tentamens van deze laatste weekjes school. Dat is een stomme reden, ik weet het, maar het maakt dit bericht toch wat minder lang dan een normaal maandagbericht (en dat dit bericht op een dinsdag online komt..). Maar goed. Nagellak, dus.

Er zijn ontelbaar veel kleuren nagellak te vinden, dus het leek mij wel een goed idee om wat orde in deze wereld te scheppen. Ik bedacht me namelijk dat als je vijf verschillende, bepaalde kleuren hebt, meer helemaal niet nodig is. Hoe dit zit? Dat vertel ik hieronder.


Bewerkt1

 

In zomer en de lente worden lichte kleuren in kleding veel gedragen. Het past bij het lichte weer buiten en laat, vooral in de zomer, ons iets bruinere huidje dan normaal wat beter uitkomen. Het is dan ook niet te missen dat een lichte kleur nagellak de eerste van de vijf kleurtjes is. Zelf draag ik het liefst een heel licht roze kleurtje, maar je ziet ook vaak andere heel lichte pastelkleuren als lila, mint en blauw. En wil je echt voor licht gaan? Ga dan voor wit.

Lichte kleuren worden overigens ook als heel casual, maar toch verzorgd gezien. Dat maakt deze kleuren perfect voor de normale dag.

 

Bewerkt2

 

Laatst konden jullie al een review lezen van een oudroze kleur nagellak. Van deze kleur heb ik verschillende potje nagellak, gewoon omdat het zo een gangbare kleur is. Het past mooi bij de meeste huidskleuren en valt niet zo op. Toch is het wel net even een ander kleurtje dan de normale kleur van de nagel. Zo hoeft je nagellak niet al te opvallend te zijn, maar kan je je nagels wel laten stralen. Een oudroze kleur nagellak is wat mij betreft dus echt een must.

Wat je op de foto hierboven ook ziet is juist het tegenovergestelde van het oudroze kleurtje: de felle zomerkleur. Ik draag hier een oranje kleur, maar fel roze of welke andere felle kleur dan ook kan natuurlijk net zo goed. Het gaat er in ieder geval om dat je een felle kleur in je collectie hebt. Dit zijn dan wel de kleuren die wat minder snel gedragen worden, maar ze kunnen zeker leuk zijn voor een zomers feestje of om je bohemian outfit af te maken. Daarnaast kan het heel leuk zijn om een geheel zwarte/witte outfit te dragen en op je nagels juist dit felle kleurtje te doen. Dat zet een statement!

 

Bewerkt3

 

In de avonden is er dan weer niets chiquer dan het dragen van rode nagellak. Het liefst een wat donkerder kleurtje. Draag hem tijdens een etentje bij je little black dress of tijdens het uitgaan om je wat meer aan te passen aan de donkere nacht uurtjes.

Als laatst is het fijn om een totaal andere kleur in je stash te hebben. Zo heb ik hierboven een wat zachter blauw kleurtje op mijn pink gedaan. Dit kleurtje is niet meteen nodig, maar kan wel grappig zijn om een keertje mee af te wisselen. Om het een beetje speels te houden.

Dat waren dan al weer de vijf verschillende kleursoorten nagellak. Voordat ik dit bericht afsluit wil ik alvast mededelen dat ik aankomende vrijdag wel gewoon een bericht online zet, maar dat ook deze net iets minder uitgebreid zal zijn dan normaal gesproken het geval is. Volgende week zullen er, ondanks dat de toetsweek dan op woensdag begint, gewone berichten online komen. Zo is het maandag weer tijd voor een OOTD, dus stay tuned!

 

Xxx
Advertenties

10 gedachtes over “Een paar kleuren nagellak die je moet hebben

Reacties zijn gesloten.