Save or Kill Tag+Spam je blog

Bloggers, Lannée, Persoonlijk, Save or Kill, Save or Kill Tag, Spam je blog, Tag
Laatst kreeg ik een berichtje dat ik genomineerd ben voor de Save or Kill tag door Lannée. Heel lief natuurlijk! Nou ben ik in eerste instanties niet zo van de tags op mijn blog, maar ergens is het ook wel een leuk idee om weer wat meer over mezelf te vertellen. Daarnaast vertelde ik jullie maandag al dat ik het druk heb met school, dus dat dit bericht wat minder lang zou worden dan normaal gesproken het geval is. Een goed moment voor mij om deze tag in te vullen.

Ik wil overigens niet alleen wat over mezelf vertellen, maar ook wat over jullie te weten komen. Daarom wil ik, voor het eerst op mijn blog, dit bericht combineren met een spam je blog! Laat in de reacties een berichtje achter met het linkje van je blog en waar je over blogt. Dan kan niet alleen ik jullie beter leren kennen, maar jullie elkaar ook 🙂


Nu weer over tot de tag

De regels zijn als volgt:
Bedank de persoon die je genomineerd heeft.
Beantwoord de vragen door er één van de twee te kiezen.
Nomineer minimaal 5 anderen voor deze tag.
Voeg de regels toe aan je post.
Bedenk ongeveer 10 nieuwe vragen voor de genomineerden.
Laat andere bloggers weten dat ze genomineerd zijn.

 

YouTube of Netflix?
Youtube. Ik heb er vaak over nagedacht om Netflix te nemen, maar kwam er op een bepaald moment achter dat ik het geduld en de tijd niet heb om series te kijken. Geef mij maar korte stukje informatie of amusement.

 

Jurkjes of rokjes?
Jurkjes. Eigenlijk gewoon beide, maar het voordeel aan jurkjes is dat je niet meer hoeft te zoeken naar dat perfecte topje om er op te dragen. Al vind ik het vaak dan wel weer leuker staan als je die perfecte combinatie tussen rokje en topje gevonden hebt.

 

Appeltaart of chocoladetaart?
Appeltaart. Een moeilijke keuze, maar ik vind het toch net wat lekkerder dat appeltaart uit verschillende elementen bestaat. Juist de combinatie van appel en deeg maakt het net wat leuker, haha, om te eten.

 

Digitaal of analoog fotograferen?
Digitaal fotograferen. Ik heb geen analoge camera die ik ook echt gebruik, maar de foto’s vind ik wel erg mooi. Het nadeel vind ik alleen dat je niet even snel en makkelijk een foto kan maken. Met mijn digitale camera zijn mijn foto’s al vaak genoeg bewogen. Dat zou bij een analoge camera alleen maar erger zijn.

 

Muziek maken of luisteren?
Luisteren. Dat is zeker. Het leek me altijd al heel gaaf om muziek te maken. Ik heb mezelf er alleen nooit in kunnen vinden. Daarnaast is het veel te leuk om te jammen op muziek!

&nsbp;

Liever te dik of te dun?
Te dun. Leuke kleding is denk ik makkelijker te vinden in kleine maten dan in grote maten.

 

Italiaans of Chinees eten?
Italiaans. Pizza! Moet ik meer zeggen?

 

Lente of zomer?
Zomer. Ik ben dol op warm weer. Het geeft me zo veel energie!

 

Watermeloen of aardbeien?
Watermeloen. Aardbeien zijn ook super lekker, maar watermeloenen zijn zo lekker sappig. Daar kan je lekker mee knoeien, haha.

 

Vrienden of familie?
Familie. I love my friends♥ Toch gaat familie altijd voor. Daar ben je familie voor!

 

Hond of kat?
Kat. Thuis hebben we twee katten en dat zijn mijn kleine schatjes. Overigens lijkt het me wel heel leuk om een hond te hebben als je dicht bij het strand woont. Dan heb je iedere dag een goed excuus om naar het strand te gaan 😀 Als dat ooit gebeurd gaat mijn hond trouwens muffin heten. Dat heb ik al een keer bedacht.

 

WhatsApp of Instagram?
WhatsApp. Instagram gebruik ik gemiddeld een stuk minder dan WhatsApp en is niet zo makkelijk te gebruiken om direct mee te communiceren.

 

 

Mijn vragen:
Chocolade of ijs?
Zon of sneeuw?
Basic of printjes?
Panty’s of blote benen?
Staart of vlecht?
Nagellak of lippenstift?
Sokken of blote voeten in schoenen?
Mascara of concealer?
Foto’s maken of foto’s bekijken?
Instagram of Snapchat?

 

Xxx
Advertenties

35 gedachtes over “Save or Kill Tag+Spam je blog

 1. Oeps! Ik had je blogpost al wel gezien, maar ik kom er zojuist achter dat ik nog niet heb gereageerd. Sorry, haha! Ik vind het erg leuk om te lezen welke van de twee mogelijkheden je kiest en je legt ook goed uit waarom. ♥ Lannée

  Liked by 1 persoon

 2. Ik wil deze tag eigenlijk ook gewoon gaan doen, maar ik ben nog niet genomineerd haha!

  Mijn blog heet : http://www.calistarowena.wordpress.com Er komen anime reviews op, maar ook veel over muziek en amerikaanse series. Reizen is ook iets dat ik erg leuk vind en fotograferen. Er komen ook wel wat ffashion en beauty dingen op, niet heel veel, maar wel een paar. En nog veel meer dingen. Ik heet Calista en mijn 3e naam is Rowena. Ik heet helemaal Calista Amelia Rowena, maar Calista Amelia was al bezet. haha! Ik ben bijna 15 en verder weet ik niks te vertellen, haha! Kijk als je het leuk vind, ik wil ook wel op jouw blog kijken 🙂 😉 x Calista

  Liked by 1 persoon

 3. Leuke post! 😀 ik ben Elise, een 18jarig meisje uit een klein dorpje in België. Ik blog over fashion, lifestyle en natuurlijk ook eten 😀 ben nog niet zo lang bezig, maar ik ben helemaal verliefd op het bloggen 🙂 mijn blog is: totallyellie.wordpress.com
  Kusjes! Xx

  Liked by 1 persoon

 4. Leuke post! Ik heb hem ook al gedaan op mijn blog! Ik ben trouwens Lore, een 13jarige (bijna 14) puber uit België die blogt(en youtube video’s maakt) over alles wat mij bezighoudt en wat mij interesseert op de blog cestlore.wordpress.com en youtube kanaal c’est Lore
  Liefss Lore

  Liked by 1 persoon

 5. Die tag is echt geweldig leuk zeg, heb em al regelmatig voorbij zien komen :), toffe antwoorden voor moeilijke keuzes :)!

  Mijn blog gaat over persoonlijke dingen, liefde met natuur, shoplogjes, uitstapjes, … Mijn blog komt binnenkort op een eigen gehoste + domeinnaam site 🙂 mijn eigen plekje dus. Maar eerst moet ik dit nog beter uitstippelen en mijn blog meer verfijnen :). https://emotionofnature.wordpress.com

  Liked by 1 persoon

 6. Oe hele leuke post en leuke vragen voor je genomineerde.

  Mijn naam is Jessica en ik ben de blogster van lipsticksandsneakers.wordpress.com op mijn Blog plaats ik Lifestyle, fashion en beauty artikelen. Tsja ik weet niet wat ik nog meer moet vertellen. Als je vragen hebt over mij of mijn Blog mag je mij altijd mailen of een berichtje achterlaten.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.