OOTD: Some of a little bit more colour in the air

Blauw, Buiten, Cassual, Halter top, Jas, OOTD, Tuinbroek, Tuinbroekje
Afgelopen week kwam de outfit van vandaag tot stand. Ik had al gezien dat het groene uit mijn topje erg leuk kan staan met het groene uit met All Stars. Het zijn dan wel net iets andere kleuren groen, maar dat is juist leuk. Naast deze combinatie kwam ik tijdens het zoeken naar korte broeken in mijn kast mijn donkerblauwe tuinbroekje tegen. En wat blijkt? De stof en kleur zijn bijna hetzelfde als dat van mijn jas! Meant to be, dus.

Ik vertelde jullie laatst al dat ik niet heel graag een korte broek draag. Maar als ik dat dan doe, dan draag ik vaak wel het liefst lange mouwen. Dat geeft net wat meer bedekte huid en ziet er daardoor een stuk netter uit. Vooral bij een broekje als deze die voor mijn gevoel wel erg kort is. Overigens vind ik dit wel een lekkere cassual outfit. Ik heb mijn haar in een wat warrige staart gedaan en ben klaar om naar buiten te gaan. Lekker wat rondlopen. Dat is waar mijn gedachten snel heen gaan als ik deze outfit zie. Vooral leuk voor een wat actievere dag de aankomende tijd.


Wat ik aan heb:
Top – H&M
Tuinbroekje – Primark (wat ouder)
Jas – Mango
Ring – Juwelier
Schoenen – All Stars

 

DSCI8824
DSCI8830
DSCI8834
DSCI8835
Bewerkt1.1

 

Xxx
Advertenties

26 gedachtes over “OOTD: Some of a little bit more colour in the air

Reacties zijn gesloten.