My Style Music #6

Adele, Liedjes, Music, Muziek, My Style Music, Shawn Mendes, Twenty One Pilots
Nu het zomer is, ook al merk ik daar niet altijd even veel van, ben ik weer vol op opzoek naar nieuwe muziek. De zomer en muziek zijn voor mij twee dingen die gewoon bij elkaar horen. Van die combinatie word ik gewoon ontzettend vrolijk! Daarnaast is het bijna vakantie wat betekent dat ik weer de tijd heb om vaker naar buiten te gaan. Om lekker te gaan hardlopen of gewoon wandelen als ik geen zin heb om me te veel in te spannen. Tijdens dit soort activiteiten heb ik mijn oortjes eigenlijk standaard in en loop ik nog net niet dansend en zingend door de straten heen. Wat leuke, nieuwe muziek wil ik dan natuurlijk niet missen!

Ik heb weer een heleboel nieuwe artiesten ontdekt die ik graag wil delen. Overigens denk ik wel dat jullie allemaal één van de liedjes van vandaag herkennen. Al is het maar een vage herkenning van een liedje op de radio dat afgelopen week voorbij is gekomen. Dit omdat ik een paar van de liedjes tussen de hitlijsten gevonden heb.


 

Shawn Mendes – Treat You Better

 

Twenty One Pilots – Heathens

 

Fickle Friends – Swim

 

Joel Adams – Please Don’t Go

 

Dropout, Wesley Finn Tucker – Strong

 

Oh Wonder – Drive

 

Cash Cash, Sofia Reyes – How To Love

 

American Authors – What We Live For

 

Short Stack – Amy

 

Adele – Send My Love

 

Mike Perry, Shy Martin – The Ocean

 

 

Xxx
Advertenties

15 gedachtes over “My Style Music #6

  1. The ocean is echt heel leuk!! Dit is de eerste keer dat ik op je blog kijk, en hij is echt heel mooi!! Ik volg je! 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. In de zomer vind ik het ook altijd geweldig om nieuwe liedjes te ontdekken! Heathens van twenty one pilots is echt geweldig! Netzoals een hoop andere zoals Lane Boy en Ride, die moet je zeker ook eens luisteren! 🙂 X

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.