My Style Hair: Wat te doen met je haar tijdens het reizen

Auto, Haar, Kapsels, Messy, My Style Hair, Reiskapsels, Reizen, Vliegtuig
Als je op vakantie gaat moet je denken aan al die spullen die je meeneemt, wat je tijdens de reis met het eten doet, wat je tijdens het reizen aantrekt, maar door alles vergeet je vaak om nog na te denken wat je met je haar wilt doen. Dan gooi je er maar weer een staart in, maar tijdens het reizen kom je er al gauw achter dat die staart helemaal niet lekker zit. Als je met je hoofd naar achteren leunt zit je namelijk in plaats van met je achterhoofd tegen de leuning aan, met die staart er tegen aan. Dat zit toch echt niet fijn.

Tijd om even de aandacht op dit probleem te richten, want erg moeilijk is het zoeken naar een oplossing niet. Het gaat er vooral om dat je zoekt naar een kapsel waarbij je haar niet in de weg zit wanneer je met je hoofd op wat voor een manier dan ook ergens tegen aan wil leunen. Of je nu wel of niet gaat slapen in de auto, dit is gewoon het fijnst.

Ik laat jullie een paar simpele voorbeelden zien van geschikte kapsels. Van hieruit kan je eventueel zelf nog ingewikkeldere kapsels maken, maar zelf vind ik simpel toch wel fijn.


Bewerkt1

 

Die staart in je haar is natuurlijk niet een slecht idee. Doe alleen twee staarten in en zorg ervoor dat deze net achter je oren zitten. De staarten zitten hierdoor wat lager, maar achter je oor zitten ze ook vrijwel niet in de weg als je met de zijkant van je hoofd bijvoorbeeld tegen de autodeur gaat liggen slapen. Je staarten worden overigens door de reis heen wel steeds rommeliger, maar dit kan er ook heel leuk en messy uit zien. Zelf houd ik hier in ieder geval wel van.

 

Bewerkt2

 

Wil je liever niet dat je haar er rommelig uit gaat zien? Dan raad ik je aan om van die staarten vlechten te maken. Zorg er dus ook voor dat je dat elastiekje van die staart gewoon inhoudt wanneer je deze vlechten in doet. Op die manier blijven je vlechten strakker zitten en worden ze minder snel rommelig.

 

Bewerkt3
Bewerkt4

 

Als laatst is het te begrijpen dat je gewoon helemaal geen last wil hebben van je haar. Dat betekent opsteken! Knotten zijn misschien nog wel erger dan staarten als je ze niet hoog genoeg doet. Daar zit je dan al helemaal tegenaan. Probeer daarom je knot echt hoog op je hoofd te maken. Dan hoef je er helemaal geen last van te hebben. Nog even een paar speldjes erdoorheen steken om hem de hele reis in fatsoen te houden en je hebt een goed reiskapsel te pakken.

Zoals ik al zei, zijn dit heel makkelijke kapsels en zou je hier zelf eigenlijk ook wel op kunnen komen. Het leek mij vooral handig om dit onderwerp en de handigheidjes weer even onder de aandacht te brengen. Vooral nu de vakantie voor de meesten weer is begonnen en veel van ons binnenkort dan ook de auto of het vliegtuig pakken om naar de vakantiebestemming af te reizen.

 

Xxx
Advertenties

22 gedachtes over “My Style Hair: Wat te doen met je haar tijdens het reizen

 1. Hooii, ik ben Rokaya van FluentlyFashion en ik heb je genomineerd voor de Liebster award! Ik zou het erg leuk vinden als je hier iets meedoet, maar voel je niet verplicht it’s all for fun. Xx Rokaya

  Liked by 1 persoon

  1. Lief van je!♥ Ik zag het net toevallig 🙂 In eerste instantie ga ik hem nog even niet invullen, maar ik bewaar de tag voor een moment dat ik wat minder tijd heb voor het schrijven van een blogpost. Xxx

   Liked by 1 persoon

  1. Dat is ook net zo makkelijk. Heb je bij los dan eigenlijk geen last van je haar? Dat het trekt of iets dergelijks omdat je er net op de verkeerde manier tegenaan zit. Dankje♥ Xxx

   Like

Reacties zijn gesloten.