OOTD: Chill Mode On

Chill, Comfortabel, Denim Jacket, Levi's, OOTD, Vogue
Het weer was gisteren eindelijk lekker warm weer! Dat brengt het zomerse gevoel toch echt weer naar boven. Vandaag heb ik nog even een outfit voor de wat koudere dagen en avonden, maar vaak hoop ik deze warmere outfit de aankomende tijd niet te hoeven dragen. Mijn outfit is, zoals je in de titel van dit artikel al kan zien, lekker comfortabel. Het jacket wat ik draag is in eerste instantie veel te groot, omdat hij eigenlijk nog van mijn vader is, maar door de mouwen wat op te rollen vind ik hem heel leuk staan en hij zit ook nog eens super lekker.

Voor dat extra comfortabele gevoel draag ik het vrij grote shirt dat ik vorige maand bij de Vogue ontving en een niet te skinny zwarte broek. De broek zorgt er nog wel voor dat er het contrast er is tussen het bovenste, oversized, deel van mijn outfit en het onderste, wat meer skinny, deel wat ik zelf het liefst wel zie als ik oversized items draag.


Wat ik aan heb:
Denim Jacket – Levi’s
Shirt – Vogue
Jeans – H&M
Clutch – Hema
Schoenen – Emillio Luca X
Horloge – IKKI

 

Bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt3
Bewerkt4
Bewerkt5
Bewerkt6
Bewerkt7

 

Xxx
Advertenties

30 gedachtes over “OOTD: Chill Mode On

  1. Hee, ik heb je genomineerd voor de Liebster award! Ik hoop dat je het leuk vind. Voel je niet verplicht. Misschien ben je vaker genomineerd of heb je er niet zo’n zin in. Niks moet natuurlijk. Meer info vind je in mijn laatste post op mijn blog. xx

    Liked by 1 persoon

    1. Bedankt voor de nominatie! In eerste instantie ga ik hem nog even niet invullen, omdat ik liever niet te vaak tags en de Liebster award invul, maar ik zal hem zeker eens invullen wanneer ik daar een goed moment voor heb gevonden 🙂 Xxx

      Like

Reacties zijn gesloten.