New In: Blouse, Zara

Basic, Blouse, Casual, Netjes, New In, Sale, Zara
Na tijden gezocht te hebben naar de perfecte blouse, ben ik er gisteren dan eindelijk één tegen gekomen. En het mooie? Er was volop sale in de stad wat er mooi voor gezorgd heeft dat ik ook deze blouse in de sale van de Zara heb kunnen scoren. Zeker een aanrader om de sale nog even langs te gaan. Er waren weer een heleboel leuke items voor nog leukere prijzen.

Een goede blouse vind ik toch wel een must in mijn kledingkast. Het is een snel en makkelijk item om aan te trekken als je ’s avonds uit eten gaat, maar je kan er nog zo veel meer mee. Ik draag ze graag, maar vaak is het dan maar een blouse van een dun en flodderig stofje, niet echt wat ik nog echt een keer wou hebben. Gelukkig is daar nu verandering in gebracht.


Bewerkt2
Bewerkt3

 

Wat opvallend is aan mijn blouse is dat hij driekwart mouwtjes heeft die wat wijder uit lopen. Dit maakt hem wat opvallender en zal zeker niet iedereen mooi vinden. Zelf vind ik dit juist het leuke aan deze blouse. Het maakt hem ook nog eens beter draagbaar in verschillende periodes van het jaar. Dit is natuurlijk niet de must voor je blouse. Een wat meer simpele blouse met lange mouwen kan ook heel goed en is misschien nog wel makkelijker te combineren ook.

Wat ik dan wel weer belangrijk vind is de stof waarvan de blouse gemaakt is. Deze blouse is honderd procent van katoen wat de stof wat stijver maakt. Voor een echt goede blouse vind ik dit wel belangrijk. Dit maakt hem wat netter en daarnaast valt de blouse daardoor vaak een stuk mooier. Let daar dan ook op als je opzoek gaat naar een eigen exemplaar.

 

Bewerkt4

 

Op het gebied van het dragen van je blouse zie je vaak dat alleen al het verschil in uitstraling groot is tussen het dragen van de bovenste knoopjes los en de bovenste knoopjes vast. Los geeft toch een wat luchtigere uitstraling aan je outfit en maakt de blouse voor de meeste alledaagse gelegenheden gepast. Tijdens de lunch, naar school, noem maar op.

 

Bewerkt5

 

Wil je wat netter en serieus overkomen? Draag dan alle knoopjes dicht. Dit is dan wel wat minder speels, maar laat de aandacht vaak meer naar je gezicht gaan. Overigens betekent het niet dat je een blouse niet casual kan dragen met alle knoopjes dicht. Het is meer de eerste indruk die de blouse an sich geeft. In combinatie met een zwarte kokerrok bijvoorbeeld heb je nog steeds een nette outfit en kan je best de bovenste knoopjes open houden. Het is, zoals met de meeste items, maar net hoe je de blouse combineert.

Mij zul je in ieder geval de aankomende tijd vaak in deze blouse zien rondlopen. Bovenste knoopjes open of niet, blouse in mijn broek of niet.

 

Heb jij een perfecte blouse in je kast hangen?

 

Xxx
Advertenties

15 gedachtes over “New In: Blouse, Zara

 1. Sorry ik verstuurde hem terwijl hij nog lang niet klaar was. Sorry! Wat ik wou zeggen: Ik heb er ook meerdere en laatst heb ik eindelijk een blauwe gekocht. Ik was allang opzoek naar de perfecte blauwe blouse en nu heb ik die eindelijk! Xx

  Liked by 1 persoon

  1. Hihi, kan gebeuren 🙂 Ah, super fijn! Blauw is ook echt een mooie kleur voor dit soort blouses. Die van mij is heel licht blauw en dat vind ik hem ook echt zo perfect maken. Xxx

   Liked by 1 persoon

  1. Haha, yes. Bij de Zara kan je vaak de fijnste blouses vinden. Ik maak foto’s met de Medion Life X44038. Een vrij onbekende camera.. Volgens mij is hij ook niet meer te koop, maar hij is in ieder geval heel fijn. Ook met een omklapbaar schermpje. Xxx

   Like

 2. Heyhey Girl! Ik heb zeker een blouse die ik voor verschillende gelegenheden kan aandoen. En dat vind je niet makkelijk. . En inderdaad met jou blouse kun je dat ook.
  Leuk artikel Girl!

  Hugz, Miss B.💋

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.