Inspiratie: Zomerse outfits

Culotte, Inspiratie, Outfits, Petten, Pinterest, Rokken, Zomer
Grote zonnebrillen, hoeden, petten. Deze zomer kan je alle kanten op, maar na een week met veel zon en hoge temperaturen ben ik stiekem al weer een beetje toe aan wat inspiratie voor mijn outfits. Slecht? Mwah, dat valt wel mee. Ik wil gewoon extra goed van de zomer genieten en daarom zo veel mogelijk leuke setjes dragen. Niet te saai allemaal. Gewoon echt wat leuks.

Daarnaast komt inspiratie altijd van pas en vind ik het leuk om uren lang het internet af te struinen opzoek naar leuke outfits van anderen. Iets wat ik graag met jullie deel. Zomerse dagen zijn in Nederland vaak erg onvoorspelbaar. Je moet altijd iets van een jasje bij je hebben voor het geval dat de temperatuur opeens keldert of de regen zomaar naar beneden komt vallen. Nog iets om rekening mee te houden als je ’s ochtends voor je kleding kast staat. Ik ben trouwens nog opzoek naar een leuke culotte. Hebben jullie tips voor me waar ik er een kan kopen? Bij de Berska heb ik wel een leuke gezien, maar tips zijn nog altijd welkom. Ik ben er namelijk nog niet helemaal over uit of het echt de perfecte culotte is die ik heb gezien.

In ieder geval, inspiratie dus. De outfits die de meiden op de foto’s dragen zijn allemaal weer lekker verschillend al zie je de rok toch wel veel terug komen. Vooral iets langere rokken vind ik heel mooi staan en kunnen ook nog eens lekker luchtig zijn. Zeker een aanrader voor deze zomer.


1
2
outside Marni
4
5
7
8
9
10
11
12
Alle foto’s van dit bericht heb ik overigens van pinterest gehaald en kan je hier x vinden


Xxx
Advertenties

25 gedachtes over “Inspiratie: Zomerse outfits

Reacties zijn gesloten.