100 WordPress Volgers! + Liebster Award

100, 100 volgers, Bedankt, Blogger Recognition Award, Liebster Award, Tag, Thanks
Ik ben over de 100 volgers op WordPress heen!! Misschien is 100 WordPress-volgers voor jullie niet heel veel, maar het is iets wat ik nooit verwacht had en ik wil jullie daar dan ook enorm voor bedanken!! Het voelt voor mij als één grote vriendinnen groep. Ook al heb ik niemand van jullie ooit ontmoet. SUPER BEDANKT ALLEMAAL! Iedere nieuwe volger brengt een glimlach op mijn gezicht! Zo een grote glimlach dat jullie mijn ugly lach mogen bewonderen op de foto hierboven en nog een paar andere prachtige foto’s hieronder te zien krijgen, haha.

Sinds eind vorige jaar ben ik overgegaan op mijn blog op WordPress en in de tussentijd heb ik een beetje het gevoel gekregen dat veel van jullie mij nog helemaal niet goed kennen. Er zijn veel dingen die ik wel vaker heb geschreven, maar die je niet gelezen hebt. De afgelopen tijd ben ik verschillende keren getagd, dus om wat meer over mij persoonlijk te vertellen, ga ik deze TAG’s eens invullen!

Ik ben voor de Liebster Award genomineerd door C’estLore, Robinbee, Fluentlyfashion, Misseightysix en Eenbeetjevanalles. Daarnaast ben ik door Verlangenn genomineerd voor de Blogger Recognition Award. Heel lief van jullie allemaal! Sommige vragen waren hetzelfde, deze heb ik dan ook weggelaten wanneer ze al voorbij gekomen waren. Ik snap dat jullie niet allemaal zin hebben om alle vragen te lezen. Daarom heb ik de belangrijkste woorden uit de vragen dik gedrukt 😉


Verlangenn

Hoe ik ben begonnen als blogger:
Ik ben bijna drie jaar geleden begonnen met bloggen. Dit heb ik twee jaar gedaan via Blogger tot ik mijn lay out wou veranderen en daarvoor hulp zocht bij een vriend. Die vriend raadde me toen aan om WordPress te gaan gebruiken en dat heb ik gedaan. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik deze stap echt zette, maar uiteindelijk ben ik er nog iedere dag erg blij mee dat ik dit heb gedaan. Via WordPress ben ik andere blogs gaan ontdekken en kwam ik er achter dat mensen me veel makkelijker kunnen volgen als ik mijn site hier via heb. Waar ik eerst iedere dinsdag een blogpost schreef over een ander nagellakje, schrijf ik daar nu nauwelijks meer over. Ik ben veel meer gaan bloggen over tips en outfits. Dat is wat je nu dan ook kan vinden op mijn blog.

Mijn advies aan andere bloggers:
Schrijf over onderwerpen die je echt leuk vindt en probeer regelmatig blogposts online te zetten. Je hoeft niet een vaste uploadedag te hebben, maar probeer wel bijvoorbeeld iedere week wat online te zetten. Zo weten mensen waar ze aan toe zijn als ze je blog lezen.

 

EenBeetjeVanAlles

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?
Over vijf jaar zie ik mezelf studerende in mijn eigen kamer ergens in de stad. Nog altijd bloggend, met een leuke vriendinnengroep en met een heleboel leuke dingen in de planning om te mogen doen voor mijn blog.

Wat is de meest bijzondere reis die je ooit hebt gemaakt?
Ik heb denk ik nooit echt een heel bijzondere reis gemaakt.. We gaan bijna ieder jaar op zomervakantie en wintersport wat natuurlijk heel leuk is, maar bijzonder is het niet echt. Wat ik dan wel de meest bijzondere reis vind, is de reis met mijn opa, oma, oom, vader, moeder, broer en zus naar Ameland. Misschien niet een heel spectaculaire bestemming, maar daar zijn we toen heen gegaan omdat het al wat minder goed met mijn oma ging doordat ze ziek was. Dat maakte het wel bijzonder voor mij. Om toch nog wat samen wat gedaan te hebben. Daarna ging het eigenlijk alleen maar slechter met mijn oma en is ze overleden. Dat maakt de reis nog bijzonderder voor mij.

Wat is je favoriete liedje op dit moment?
Cold Water van Major Lazer, Justin Bieber & MØ.

Waar heb je voor het laatst heel hard om gelachen?
Om mijn vader die kleding aan het passen was in de winkel. Dat ging nou niet zo soepeltjes als je zou verwachten. Haha, sorry papa.

Wat is je slechtste eigenschap?
Ik stel dingen uit. Niet allemaal, maar wel vaak. Vaak begin ik aan iets al ver van te voren, omdat het beter is om het op tijd af te hebben, maar naarmate de tijd verstrekt heb ik dan geen zin meer om verder te gaan en stel ik het overige werk wat nog verricht moet worden uit.

Waardoor krijg jij inspiratie?
Door om me heen te kijken en om soms volledig af te sluiten van de andere dingen. Ik probeer ook vaak om juist naar dingen te kijken waar ik normaal gesproken geen aandacht aan geef. Daar kan je heel verrassende dingen door ontdekken/verzinnen.

Waar blog je het liefst over?
Over kleding. Het liefst zou ik minimaal een keer per week een outfitpost plaatsen. Daar heb ik jammer genoeg niet genoeg kleding voor.. Daarnaast vind ik het leuk om niet per se over één onderwerp te hoeven schrijven, maar om het juist een beetje random te houden.

Als je drie voorwerpen/mensen/dieren mee mocht nemen naar een onbewoond eiland wat zou dat dan zijn?
Een flesje water. Die kan ik na die tijd dan weer bijvullen met water van het eiland. Ik drink heel veel water op een dag, dus dit lijkt me wel handig. Verder zou ik sowieso geen dier meenemen. Daar heb ik denk ik niet heel veel aan. Misschien dat ik nog iets van touw mee zou nemen en een handig iemand. Al zou ik niet weten wie ik het best kan kiezen als handig persoon..

Wat is je grootste blunder?
Echt een blunder die er bovenuit steekt weet ik niet, maar ik ben wel eens midden in de gang op school gevallen. Ik zakte zo door mijn knieën en tot de dag van vandaag weet ik niet hoe dat is gekomen. Toen lag ik daar op de grond. Wonder boven wonder hebben niet veel mensen het gezien.

Met wie zou je een dag willen ruilen?
Even denken. Misschien Anna Nooshin? Zij doet wel heel gave dingen moet ik zeggen.

 

Misseightysix

 

DSCI9642

 

Waarom ben je begonnen met bloggen en hoe lang doe je het al?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het gevoel had ik niet alles over kleding en andere dingen waar ik over blog kwijt te kunnen bij mijn vriendinnen. Dit is al weer bijna drie jaar geleden en was toen nog op mijn blog van Blogger. Nu is er veel veranderd en kan ik ook over dit soort dingen met mijn vriendinnen praten. Ik vind het gewoon nog steeds leuk om te blogposts te schrijven.

Wat is je raarste gewoonte
Ik sta, al vind ik dat dat de laatste tijd wel meevalt, heel vaak met mijn knieën helemaal naar achteren gebogen. Mijn knieën zijn dan ook een beetje flexibeler dan die van de gemiddelde persoon.

Waar ga je niet zonder de deur uit
Mijn telefoon. Net als de meeste anderen denk ik.. Zo kan ik contact houden met anderen, muziek luisteren en als ik geen camera bij me heb alsnog foto’s maken.

Wat is je lievelings eten en wat lust je absoluut niet
Ik heb niet echt lievelingseten. Er zijn gewoon een aantal dingen die ik heel lekker vind zoals alle aardappeldingen uit de oven, rösti, spinazie, frambozen, blauwe bessen, maar echt lievelingseten heb ik op het moment niet. Verder vind ik vis echt niet lekker. Alleen die geur al..

Wat is je favoriete app
Whatsapp, haha. Zonder weet ik niet wat ik zou moeten.

Hoe zou je dag eruit zien als je miljonair was
Ik zou denk ik de halve dag als één of andere zakenvrouw rondlopen om mijn vermogen aan te vullen en omdat ik het leuk vind. De andere helft van de dag zou ik gaan shoppen of naar gave plekken afreizen.

Wat is het vreemdste wat je ooit gegeten hebt
Ik heb wel eens garnalen gegeten, maar dat is niet heel vreemd. Dan zou ik zand willen zeggen, haha. Toen ik klein was heb ik dat best veel gegeten volgens mijn ouders.

 

Fluentlyfashion

 

DSCI9637

 

Wat wil je als beroep hebben?
Ik wil graag iets in de mode of design industrie doen. Aan de éne kant zou ik heel graag bij een tijdschrift als Vogue willen werken, aan de andere kant lijkt het me ook heel gaaf om blogger te blijven of om tassen, schoenen of andere dingen zoals meubels te maken. Ik neig het meest naar het laatste als het gaat om studeren, maar wat het echt wordt weet ik niet helemaal zeker. Dat durf ik gewoon niet te zeggen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik maak graag van alles en nog wat, lees zo af en toe een tijdschrift, lees graag blogs, vind het soms leuk om te gaan sporten (hardlopen), vind het leuk om naar een museum te gaan (dat doen we jammer genoeg nooit thuis) en ga graag shoppen.

Wie is je stijlicoon?
Meerdere kan vast ook: Audrey Hepburn, Anna Nooshin en, THE KING, Karl Lagerfeld natuurlijk.

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?
Een paarse jurkje dat ik laatst kocht van Nikki. Deze zullen jullie nog wel een keer op mijn blog zien verschijnen.

Als je 5 minuten lang gratis mocht winkelen in een winkel, welke winkel zou dit dan zijn?
Prada. Een veelte duur merk voor mij, maar wel waarbij ik altijd wegzwijmel als ik het ergens tegen kom. Hun kleding is zo uniek en toch past het zo goed bij me. Geef mij maar vijf minuten gratis winkelen in een winkel van dit merk.

Wat zijn jouw waarden?
Iedereen is gelijk. Dat betekent dat je mag zijn wie je wil zijn en dat dat geaccepteerd word. Waarom moet iedereen “normaal” zijn. Het is juist belangrijk dat we uniek blijven om deze wereld levendig te houden.

Wat is je favoriete quote?
If you stand out it doesn’t metter wat you look like. People notice you and that is the most important thing in this world – Dit heb ik zelf bedacht. Hier kwam ik laatst op toen ik een heleboel bloemen zag en er één in een andere kleur dan de rest tussen stond. Dit was dan wel niet de meest mooie bloem, maar het was wel de bloem die me op viel. Dat geeft hem altijd een punt voorsprong.

 

Robinbeeblog

 

DSCI9647

 

If you had one thing to change,what would it be?
Ik zou heel graag in een grote stad willen wonen. Ja, ik hou van de rust en de natuur waar ik nu woon, maar ik ben er klaar voor om wat meer actie te ondernemen, meer mensen om me heen te hebben.

What does blogging mean to you?
Heel veel. Het is echt een stuk van mijn leven en ik vind het ongelofelijk leuk om te doen.

How many languages can you speak and which ones?
Ik kan Nederlands, vrij logisch, Engels, al aardig goed Frans en een beetje Duits. Mag ik dat vier talen noemen?

What did you do this week or are you going to do?
Niet heel veel. Ik ben vooral rustig vakantie gaan houden en heb veel dingen gedaan voor mijn blog.

What do you want to accomplish in the next year?
Ik wil graag mijn examens halen en worden toegelaten op de studie die ik wil gaan doen. Daarnaast wil ik in mijn examenjaar gewoon blijven bloggen. Ook al kan dat een heleboel stres op gaan leveren.

If you could meet any living famous person in the world, who would it be, and why?
Ik zou Karl Lagerfeld graag willen ontmoeten. Deze man is zo vernieuwend en laat zien, hoe oud je ook bent, dat alles mogelijk is. Hij is een groot voorbeeld voor me.

What is your favorite season and why?
Zomer. Dit is iets waar ik vaak over heb getwijfeld omdat ieder seizoen wel iets heeft wat mij aantrekt. Toch is het de warmte waar ik van hou. Je zult mij niet snel horen klagen over hoe warm het wel niet is. Ik vind het namelijk heerlijk. Dat komt denk ik ook doordat ik altijd net iets kouder dan de gemiddelde persoon ben. Iets waar ik in de winter nog wel eens last van kan hebben.

What are your must-have skin care or beauty products?
Maandag komt mijn Make-up routine online, dus dan zul je al mijn producten zien, maar mijn must is toch wel mijn concealer. Daar kan ik echt alles mee.

Share your favorite memory (picture or story)

 

DSCI2595

 

Vorig jaar ben ik met school naar Londen geweest. Het daar zijn is mijn meest favoriete herinnering. Ik voelde me daar gewoon zo thuis.

 

C’estLore

Wat is je guilty pleasure (foute muziek, serie, etc)?
Ik vind het leuk om naar de tv-serie van My Little Pony te kijken, hihi.

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Uhm.. Ik denk een avondmens. ’s Avonds doe ik graag de dingen waar ik overdag geen zin in heb. Al is het wel zo dat ik ’s ochtends meestal vrij makkelijk mijn bed uit kom en nooit heel lang uitslaap.

Zou je ooit naar een ander land willen verhuizen en zo ja, naar welk?
Ja! Nederland is heel leuk, maar, zoals ik net al zei, voel ik me heel erg thuis in Londen. Daarom zou ik daar best willen wonen. Daarnaast vind ik Frankrijk wel een leuk land, maar ik weet niet of ik er echt zou willen wonen.

Wat was je favoriete vak op school?
Wiskunde? Het is heel afhankelijk van het hoofdstuk dat we behandelen, maar wiskunde vind ik over het algemeen wel leuk. Ik probeer van de opgaven meer een puzzel te maken dan een opdracht. Dan is wiskunde helemaal niet zo saai als de meeste mensen vinden.

Welke zanger/zangeres/band zou je graag live willen zien?
Ik zou heel graag nog een keer naar een concert van Against The Current willen.

Wat is je beste eigenschap?
Als iets af moet zijn blijf ik ook net zo lang werken tot het af is. Ik lever opdrachten liever niet half af en ga daarom soms ’s avonds liever op een veelte laat tijdstip naar bed toe om een opdracht af te maken dan dat ik mijn bed inkruip met het idee dat niet goed bezig geweest ben.

Wat zijn vijf willekeurige feitjes over jou?
1. Ik dans graag.
2. Ik draag lenzen.
3. Ik had vroeger kort haar.
4. Ik ga naar 6VWO.
5. Ik probeer dingen altijd net iets anders te doen dan anderen.

 

Ik wil iedereen die dit leest graag nomineren voor deze tag(s). Neem hem over als je dat wil en kies tien vragen uit van de vragen die ik beantwoord heb! Niet helemaal hoe het “hoort” te gaan, maar ik wil iedereen zelf de keuze laten maken om deze tag wel of niet in te vullen.

 

Xxx
Advertenties

38 gedachtes over “100 WordPress Volgers! + Liebster Award

    1. Haha, tijdens het schrijven werden het er ook steeds meer doordat ik nog twee keer getagd werd. Hopelijk heb je er nog wel wat uit kunnen halen wat je leuk vond om te lezen 🙂 Dankje!♡ Xxx

      Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.