My Style Music #7

Favorieten, Hailee Steinfeld, Justin Bieber, Music, My Style Music, Twenty One Pilots
Een heleboel dance vandaag, omdat ik daar zo blij van word in de zomer. Het geeft me inspiratie om nieuwe dingen te doen of laat me juist even nergens aan denken. Gewoon alleen ik en mijn muziek. Daarnaast is dit wel fijne muziek om op hard te lopen. Niet dat ik dat heel vaak doe, maar ik probeer het wel zo af en toe. Zeker nu het vakantie is en ik niet elke dag bijna twee uur op de fiets hoef te zitten, is het wel goed om zo af en toe ergens anders mijn beweging vandaan te halen.

Ik heb weer eens een artiest twee keer in mijn lijstje gezet en deze keer is dat Hailee Steinfeld. Misschien kennen jullie haar wel van het liedje Rock Bottom, die jullie hieronder ook ergens kunnen vinden, of van het liedje Love Myself. In ieder geval heb je me de afgelopen tijd vaak naar haar muziek kunnen horen luisteren.


Major Lazor ft. Justin Bieber & MØ – Cold Water

 

Hailee Steinfeld – You’re Such A

 

Timeflies – One In A While

 

Sigala, Imani Willaims, DJ Fresh – Say You Do

 

Digital Farm Animals, Cash Cahs, Nelly – Millionaire

 

Hailee Steinfeld – Rock Bottom

 

Matoma, Becky Hill – False Alarm

 

The Ready Set, Michael Bun – Good Enough

 

We The Kings – I Feel Alive

 

Twenty One Pilots – Tear In My Heart

 

 

Xxx
Advertenties

11 gedachtes over “My Style Music #7

Reacties zijn gesloten.