OOTD: Posing in my new favorite shorts

Coltruitje, Korte broek, OOTD, Vans, Zara, Zomer
Toen ik laatst bij Zara mijn perfecte blouse kocht, kwam ik ook dit broekje tegen. Een lekker opvallende korte broek doordat hij toch wel weer anders is dan de basic jeansshorts of de wat flodderig vallende shorts die je nu veel ziet. Het broekje loopt wat uit en dat model is precies waar ik dol op ben bij korte broeken. Op vakantie vorige week, waar ik jullie stiekem nog niets over verteld had; stay tuned voor de plog op vrijdag, heb ik hem alle dagen dat het kon gedragen. Het topje dat ik ermee combineer is lekker makkelijk erbij te combineren en brengt het contrast in mijn outfit, door het strakke model hiervan, met het wijd uitlopende broekje. Dit topje geeft overigens mijn coltruienliefde van afgelopen winter toegang tot deze zomer.

Ik heb vandaag trouwens weer eens een belangrijke les geleerd op het gebied van bloggen: stel het niet uit om foto’s te maken. Aan het begin van het weekend dacht ik gezien te hebben dat het weer vandaag goed zou zijn, dus ik besloot vandaag mijn outfitfoto’s pas te gaan maken. Het resultaat is dat jullie het moeten doen met de muur van een kerk waar ik achter stond om de wind een beetje te ontwijken, wat niet eens een groot succes was, en vrij donkere foto’s door de zon die geen zin had om zich te laten zien.


Wat ik aan heb:
Topje – Primark
Blouse – Primark
Broekje – Zara
Schoenen – Vans
Armbandje – zelf gemaakt

 

Bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt4
Bewerkt3
Bewerkt5

 

Xxx
Advertenties

41 gedachtes over “OOTD: Posing in my new favorite shorts

Reacties zijn gesloten.