Printjes: Ga ervoor

Combineren, Inspiratie, Opvallend, Printjes, Stijl, Trend
Ik ben dol op basics. Geef me een v-neck t-shirt, een zwarte broek en een paar zwarte schoenen en mijn dag kan beginnen. Lekker makkelijk! Toch is dit niet alles wat ik draag. Basics kunnen heel handig en makkelijk zijn, maar om je kledingstijl niet te saai te maken, en omdat het super leuk is, zijn opvallende items ook een must in je kledingkast.

Wat voor items je dan in je kledingkast wil hebben is voor iedereen anders. Zo kan je gaan voor een leuke tas met een schattig printje erop, om wat meer in je comfortzone te blijven, maar je kan ook echt los gaan door printjes met elkaar te combineren en door dan ook verschillende items met printjes te dragen. Het is maar net waar je jezelf het lekkerst bij voelt.

Wat je deze zomer veel zag, en dit najaar waarschijnlijk ook nog veel terug zult zien, zijn setjes met één print. Denk aan een pantalon met een colbertje in een ruitjes patroon of een shortje en een topje met bloemetjes erop. Een heel makkelijke manier om een stijlvolle outfit te creëren. Op de foto’s hieronder kun je hier verschillende voorbeelden van zien.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is een printje dat op een kledingstuk gedragen wordt. Dat vind ik ook zo leuk aan de kleding van dit moment. Iedereen kan helemaal losgaan met het combineren van items en het wordt nog gewaardeerd ook (door de meeste mensen ten minste). Mij zag je in de plog die afgelopen vrijdag online kwam een trui kopen met een nogal weinig voorkomend printje. Ik vertelde daarbij ook dat ik hem vooral gekocht heb omdat hij zo uniek is. Dat is wat ik graag doe. Ja, het is een trui. Niet veel speciaals aan, maar door het printje ontstaat er een stuk unieker item wat jou meer laat opvallen. Dat zullen mensen hoe dan ook snel waarderen. Al is het maar omdat ze het zelf nooit zouden durven dat item te dragen.

Kijk je mee naar de outfits van anderen?

 

1
Milano FW Day4
15
17
8
7
6
Alle foto’s van dit bericht heb ik overigens van pinterest gehaald en kan je hier x vinden


Xxx
Advertenties

27 gedachtes over “Printjes: Ga ervoor

 1. MIjn stijl is vrij basic, maar een printje er door heen is altijd leuk! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award, voel je niet verplicht hem in te vullen, maar als je het wel leuk lijkt zou dat heel fijn zijn! X Ivonne

  Liked by 1 persoon

  1. Leuk om te horen! Bedankt dat je me hebt genomineerd♥ Ik heb de tag pas geleden ingevuld, dus ik zal hem in eerste instantie nog even tussen mijn concepten laten staan, maar hij komt zeker nog een keer online 🙂 Xxx

   Liked by 1 persoon

 2. Leuk artikel. De foto’s zijn echt heel mooi. Mijn favoriet is het rokje met print, die gecombineerd word met het witte shirt 🙂 x

  Liked by 1 persoon

 3. Wauw wat een toffe foto’s! Zelf ben ik helemaal ondersteboven van tassen met een gekke print, liefst zo quirky mogelijk hihi 🙂 En voor de kleren zelf, ben ik vooral gek op (lange) rokken en broeken met een motiefje. X

  Liked by 1 persoon

 4. Ik vind die derde outfit heel erg leuk. Ik koop tegenwoordig ook wel veel prints en dan vind ik vooral met felle kleuren erg leuk!

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.