De laatste week van de vakantie

Donut, Floaty, Katten, Vakantie, Vogue, Zomer, Zwemmen
Nog een weekje en dan is de vakantie helaas al weer voorbij. Het is niet zo dat ik school niet leuk vind, maar ik hou wel van de vrijheid van de vakantie. Gelukkig zit het weer volgende week mee, dus dat betekent een goed einde van de vakantie! Vandaag zal ik een paar dingen met jullie delen die ik graag doe op de dagen waarbij het weer lekker warm is.

Afgelopen vrijdag liet ik jullie mijn week in Belgiรซ al zien. Echter, door het vrij slechte weer dat we daar hadden, heb ik niet echt kunnen laten zien wat ik het liefst doe in de zomer. Een goede rede om dit nog even te doen. De dingen die ik laat zien, zijn vrij simpel, maar geven mij vooral dat beetje rust wat ik wil in de vakantie. Vooral ook waar ik deze laatste week nog van wil genieten.


Bewerkt2

 

Zwemmen
Door het feit dat we aan het water wonen, kan ik zwemmen wanneer ik wil. Dat doe niet altijd even vaak: ik heb niet altijd zin, het water kan nogal koud zijn en er zijn deze zomer vrij veel waterplanten die mij een beetje afschrikken. Toch is het natuurlijk heel leuk om heel random te kunnen gaan zwemmen. Voor de zomervakantie had ik de donut zwemband die je hierboven ziet gekocht. Daar maak ik sinds een paar dagen (ik was even vergeten dat hij nog in mijn kast lag) met plezier gebruik van gemaakt. Aankomende week zal dat nog wel vaker gebeuren.

Creatief bezig zijn
Van mooi weer word ik vrolijk. Van vrolijk zijn word ik weer creatief. Ik ben nog lang niet klaar met de kaften van mijn schriften voor school en ik ben bezig met het maken van leuke kaarten voor op een kast op mijn kamer. Schilderen, foto’s plakken, quotes opschrijven. Allemaal dingen die bij deze werkzaamheden horen en allemaal dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen.

 

DSCI0089

 

Katten knuffelen
Rustig in de tuin zitten en mijn katten aaien, zul je me het vaakst zien doen. Lekker rustig van de dag genieten en vooral niet te veel doen. Mijn katten zijn overigens ook erg blij met goed weer, dan mogen zij ten minste ook naar buiten (we hebben ze aan een riempje als ze naar buiten gaan).

Met vriendinnen afspreken
Om sociaal gezien verder te komen dan alleen mijn katten probeer ik minimaal รฉรฉn keer in de week met iemand af te spreken. Misschien voor de meeste mensen heel normaal, maar in de vakanties vergeet ik dit simpelweg te vaak. Gelukkig heb ik me dit jaar goed aan mijn voornemen gehouden ๐Ÿ™‚
 

DSCI0036

 

Tijdschriften lezen
Niet te missen in dit rijtje is het lezen vaan een tijdschrift. Ik heb een abonnement op de Vogue, dus dat is het meest voor de hand liggende tijdschrift voor mij om te lezen. Daarnaast lees ik nog wel eens de Elle en de Harper’s Bazaar.

Dat waren de dingen die ik dan toch het meest doe. Ik ga overigens wel wat meer naar buiten en wel eens een dagje weg, maar dit zijn de dingen die ik dan toch het vaakst doe. Al wel een grote verbetering als je het vergelijkt met vorig jaar. Toen lag ik het grootste gedeelte van de vakantie in bed een film te kijken! (Ook niets mis mee ๐Ÿ˜‰ )

Wat doen jullie het liefst als het weer wat warmer is?

 

Xxx
Advertenties

21 gedachtes over “De laatste week van de vakantie

  1. Leuk geschreven! Wat ik het liefste doe is inderdaad lekker zwemmen, mijn kat aaien of lekker een terrasje pakken ๐Ÿ™‚ xxx

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.