Favoriete low-budget en high-end merken

Favorieten, Gucci, H&M, High-end, Karl Lagerfeld, Low-budget, Michael Kors, Prada, Primark, Tip, Zara
Op mijn blog komen veel verschillende merken voorbij. Sommige merken vaker dan andere. Hoe leuk is het om eens over wat merken te schrijven. Mijn favorieten. High-end, maar zeker ook low-budget, want dat laatste is waar ik toch vrij vaak op uit kom.

Winkels waar ik het vaakst scoor zijn: Zara, H&M en Primark. Vooral Zara is een winkel die ik nog niet heel lang geleden echt ontdekt heb, maar waar ik nu echt dol op ben. Het voordeel van deze winkel vind ik toch wel dat er producten van heel verschillende prijzen aangeboden worden. Zo kan je er een jurkje voor vijftien euro vinden, maar het is ook heel goed mogelijk dat dat leuke jurkje dat je daar ziet hangen gewoon zestig euro kost. Het verschil in prijs zie je vaak wel terug in de materialen waar de producten van gemaakt zijn, maar over het algemeen valt over de kwaliteit van de goedkopere producten helemaal niets te zeggen. Vooral de stijl van deze winkelketen bevalt me. Veel items ogen wat netter, maar er wordt door het aanbrengen van uniekere details en het aanbieden van andere modellen dan je in de meeste winkels ziet echt iets moois neergezet. Dit is overigens ook echt een winkel waar je helemaal uit je dak kan gaan tijdens de sale, iets waar ik laatst ook al over schreef. De duurder geprijsde artikelen zijn dan ineens niet meer zo duur waardoor alle items opeens betaalbaar zijn. Dit maakt het kijken naar items en niet naar prijskaartjes makkelijker. Iets waar ik wel erg dol op ben.

Overigens is het echt zo dat je me helemaal ziet wegzwijmelen bij alle items waarmee de Vogue gevuld is. Jammer genoeg zijn bijna alle items boven de vijftig euro en kan mijn portemonnee het niet lang aan als ik alleen van dit soort items aan mijn collectie zou toevoegen. Toch mogen we natuurlijk altijd dromen en is er ook altijd de mogelijkheid om te sparen om één van die prachtige items te kopen.

 

1.1

 

Qua high-end items ben ik denk ik het dolst op tassen. Het staat al tijden op mijn verlanglijstje om een tas van een high-end merk te kopen en ik ben geregeld aan het kijken naar goede aanbiedingen, of voor gewone prijzen, van designertassen. Die liefde komt denk ik vooral voort uit het feit dat ik zo verliefd ben op goede stevige materialen.

Materialen zijn voor mij erg belangrijk bij items. Dit kan gaan over tassen, maar dit geldt ook zeker voor kleding. Tijdens het shoppen zul je me dan ook geregeld horen zeggen dat ik een item niet neem omdat ik de stof niets vind. Op die manier selecteer ik mijn low-budget items ook zo dat ik alleen maar echt mooie items mee naar huis neem. Dit betekent wel dat ik minder makkelijk wat koop, maar daar zou het ook niet om moeten gaan bij het kopen van items. Uiteindelijk kost iets altijd geld, dus kijk dan ook goed of je een item echt wil hebben. Ik word hierom soms wat té selectief genoemd, maar wat mij betreft is er niets mis met mijn selectiviteit.

De merken/designers die ik nu het meest in de gaten houd op het gebied van high-end merken zijn, hoe kan het ook anders, Karl Lagerfeld, Prada, Gucci en Michael Kors. Karl Lagerfeld is voor mij echt de koning. Hij is zo ongelofelijk creatief en hij maakt zulke mooie dingen voor Chanel en voor zijn eigen merk. Ik kan het gewoon niet omschrijven hoe dol ik daarop ben!

 

Wat ik nu graag wil weten is wat jullie favoriete merken zijn. Ik leer graag andere merken kennen!

Xxx
Advertenties

26 gedachtes over “Favoriete low-budget en high-end merken

  1. Love the zara en loavies! In Roermond ligt het designer outlet-centrum, allemaal designer winkels met afgeprijsde artikelen, loveee it haha!

    Liked by 1 persoon

  2. Heel leuk! Ik vind alle winkels die je opnoemde fantastisch, dat zijn namelijk ook de winkels waar ik het meeste slaag! Wat ik zelf ook nog leuke winkels vind, met verschillende budgetten zijn de Topshop en de Berschka. Xxx

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.