OOTD: Summer Is Great

Badpak, Casual, Chill, Hat, Hoed, OOTD, Zon
Vandaag heb ik mijn boeken al weer opgehaald en ik ben druk bezig met het kaften ervan. School is weer begonnen, dus de zomer begint aan zijn einde te komen. Vorige week was het weer heerlijk (deze week mogen we ook zeker niet klagen), dus ik ben nog even lekker van het zonnetje gaan genieten. Zo ben ik een stuk gaan fietsen en kwam ik uit bij een oude sluis. Een mooie plek om met dat mooie weer nog even wat foto’s van mijn outfit te schieten. Lekker zomers is deze outfit dus nog.

Ik draag hier mijn favoriete badpak van het moment, een simpel zwart badpak met een zwarte rits op de achterkant als mooi detail. Die rits doet me een beetje denken aan de rits van een surfpak doordat er eenzelfde soort koord aan hangt als aan een surfpak. Over het badpak draag ik een luchtig broekje om de outfit extra casual te maken. Daar houd ik wel van op dit soort ’s zomerse dagen.


Wat ik aan heb:
Badpak – H&M
Broekje – Primark
Hoed – Shoeby
Schoenen – Even&Odd
Tas – Zelf gemaakt
 

DSCI0100
DSCI0099
Bewerkt1
DSCI0119
DSCI0128
DSCI0123

 

Xxx
Advertenties

35 gedachtes over “OOTD: Summer Is Great

  1. Love the hoed die je aan hebt! And off course your’e Dress is very on point! Love it! 😍
    Yes grlijk heb je we moeten defenitly genieten nu het kan want de herfst laat al een paar signalen zien dat hij onderweg is. Jammer dat slecht seizoenen altijd on time arriveren. Maar ja, that’s just the way It is, Right?

    Great post Dear!♡
    Hugzzz, Miss B💋

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.