My Style Music #8

Dua Lipa, Justin Bieber, Music, Muziek, My Style Music, Red Hot Chili Peppers, The Tide
Een nieuw schooljaar betekent voor mij een hoop nieuwe muziek om tijdens het fietsen te luisteren en betekent misschien wel voor veel van jullie om in de trein, auto of tijdens het wandelen te luisteren. Voor welk moment het ook nodig is, het is weer tijd voor nieuw lijstje met liedjes.

In dit lijstje kan ik natuurlijk één van de nieuwe liedjes waarin Justin Bieber zingt niet missen, maar ook met het liedje Click My Fingers van The Tide wou ik jullie graag kennis laten maken. The Tide is een band die nu een jaar bestaat en waar ik rond het moment van oprichten kennis mee heb gemaakt via een andere band, The Vamps. Ik heb ze volgens mij al eerder met een ander liedje in een bericht uit deze blogserie vernoemd, maar een beetje extra aandacht verdienen ze wel! Zeker een aanrader om The Tide een keertje op te zoeken.


 

DJ Snake, Justin Bieber – Let Me Love You

 

Izzy Bizu – Glorious

 

Red Hot Chili Peppers – Go Robot

 

Zac Samuel, Moon Willis, Tayá – Never Letting Go

 

Neon Dreams – Beat Of Your Heart

 

The Tide – Click My Fingers

 

Mikey Bromly – Next Stop The Universe

 

Dua Lipa – Blouw Your Mind (Mwah)

 

The Summer Set – All My Friends

 

Martin Garrix, Bebe Rexha – In The Name Of Love

 

 

Xxx
Advertenties

9 gedachtes over “My Style Music #8

Reacties zijn gesloten.