Update: school is nu toch echt weer begonnen

Blog, Bloggen, Drukte, Examens, Praten, School, Talk, Update
Het zat er al weer aan te komen: ik vertelde jullie twee weken terug dat het mijn laatste week van de vakantie zou zijn en afgelopen maandag schreef ik dat ik druk bezig was met het kaften van boeken. Dit jaar zit ik in de zesde klas van het vwo en dat betekent dat ik eindexamen ga doen. Dit gaat in eerste instantie niet veel invloed hebben op mijn blog, maar toch leek het me een goed idee om het normale maandagbericht een weekje over te slaan en dit bericht daarvoor in de plaats te schrijven.

Zoals ik al zei, zal school in eerste instantie geen invloed hebben op mijn blog. De standaard postdagen van maandag en vrijdag zijn voor mij goede dagen. Ik vind het leuk om blogberichten te schrijven en het geeft me een goede afleiding van alles wat ik te doen heb voor school. Daar maak ik dan ook graag tijd voor vrij. Wat wel zal veranderen, is de tijd die ik per dag heb om de blogs van anderen te lezen. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk blogs te lezen, maar feit is dat er 24 uur in een dag zit en er niet altijd tijd over blijft om blogs te lezen. Sorry daarvoor alvast.

Overigens heb ik afgelopen week ook de studiolamp binnen gekregen die ik besteld had. Dat betekent dat ik opeens op veel meer momenten van de dag foto’s kan maken en bepaalde foto’s er ook mooier uit zullen zien door het licht. Zo weet ik zeker dat ik foto’s kan maken voor mijn blogposts en staat er minder druk op me om echt op bepaalde momenten foto’s te moeten maken.

Verder denk ik dat we gewoon samen door het jaar heen zullen zien hoe mijn blogberichten zullen verschijnen. Misschien moet ik op een bepaald moment terug naar één blogpost per week. Dat weet ik gewoon nog niet. Voor alsnog wil ik in ieder geval heel graag twee keer per week een blogbericht online blijven zetten. Dit doe ik alweer zo lang dat het een gewoonte is geworden voor mij. Minder bloggen zou dan ook heel erg wennen en, ik denk, helemaal niet fijn zijn.

 

Xxx
Advertenties

13 gedachtes over “Update: school is nu toch echt weer begonnen

  1. Ik snap je heel goed… voor mij begint school ook over 2 weken weer en bloggen zal dan een kwestie van plannen worden :s zal inderdaad wel wat wennen worden om misschien wat minder te schrijven.. veel succes allesinds met school!

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.