OOTD: I’m In Love With My Culotte

Bershka, Culotte, Forever21, OOTD, Ralph Lauren, Sun, Zonnebril
De hele zomer lang heb ik naar deze culotte op de site van de Bershka gekeken. Zal ik hem bestellen, of niet? Ja, hij is ongelofelijk mooi, maar straks past hij niet! Ik hou er niet van om items terug te sturen. Telkens als ik bij een Bershka in de buurt was, ging ik naar binnen en opzoek naar de culotte, maar nergens was hij te vinden. Ik besloot dat het genoeg was toen ik hem weer niet kon vinden en toen ik op de site van de Bershka kwam, kwam ik er ook nog eens achter dat hij in de sale was. Mooi! Meteen besteld en ik kon mijn geluk niet op toen hij binnen kwam.

De culotte past goed. Soms zit hij wat los, maar als ik een shirt van een wat dikker materiaal, zoals ik vandaag draag, bij de culotte in stop, heb ik er geen last van dat hij ietsjes afzakt. Goed genoeg, dus!

Op het moment vind ik losse broeken en vooral culottes steeds mooier. Natuurlijk ben ik nog steeds dol op mijn skinny zwarte broeken, maar wat variatie kan ik zeker wel gebruiken. Vooral net wat opvallendere wijde broeken vind ik erg leuk. Lekker speels en zeker iets waar je niet iedereen mee rond ziet lopen. Precies waar ik van hou. Het zal me dan ook niet verbazen als er de aankomende tijd nog een paar van dit soort broeken aan mijn collectie toegevoegd zullen worden.


Wat ik aan heb:
Shirt – Ralph Lauren
Culotte – Bershka
Schoenen – Vans
Horloge – IKKI
Zonnebril – Forever 21

 

>bewerkt1
bewerkt2
bewerkt3
bewerkt4
bewerkt5
bewerkt6
bewerkt7
dsci0460

 

Xxx
Advertenties

31 gedachtes over “OOTD: I’m In Love With My Culotte

Reacties zijn gesloten.