Trendkleur dit najaar: rood/oranje

Bomberjack, Inspiratie, Kleur, Rood/oranje, Sportief, Trend, Trendkleur
Op het moment zie je de sportieve stijl heel erg terug komen in het straatbeeld. Het wordt weer meer en meer geaccepteerd om trainingsbroeken te dragen. Al hangt het er wel vanaf hoe deze gecombineerd worden. De sportieve stijl wordt vooral veel gecombineerd met een opvallende rood/oranje kleur om dat sportieve uiterlijk nog net wat aan te vergroten. Dit is dan ook een kleur die we dit najaar veel voorbij zullen zien komen.

Hoe ik deze kleur het best zou omschrijven? Als een felle kleur rood met een hint van oranje om de felle kleur nog wat opvallender te maken dan hij al is. Niet de meest makkelijke kleur, maar wel een heel opvallende en mooie kleur! Als gehele trend zou ik deze kleur overigens wel wat breder nemen. In het éne kledingstuk neigt de kleur toch wat meer naar oranje en in het andere kledingstuk wat meer naar rood.


1
4
2

 

Hierboven zie je een kleine greep uit de sportieve rood/oranje gekleurde items waar ik het over had. Vooral de trainingsbroek van Adidas is echt een item waarin de rood/oranje kleur veel in gezien wordt. Ik denk dat dit komt doordat trainingsbroeken over het algemeen worden gezien als items waarin je juist niet wil opvallen en waarin we zo comfortabel mogelijk rond willen lopen. Door ze een opvallende kleur te geven ontstaat er een contrast tussen het onopvallende en het opvallende wat de trainingsbroek ineens de eye-catcher maakt van je outfit.

Bomberjacks daar in tegen vallen altijd wel op. Vooral door de vele opdruksels en de meest uiteenlopende borduursels waarmee ze op het moment worden versierd. De rood/oranje kleur is voor dit item dan ook meer een leuke extra toevoeging.

 

3
5
6
8

 

Juist omdat deze rood/oranje kleur al zo opvallend is, kan je er ook voor kiezen om hem wat subtieler te verwerken in je outfit. Neem bijvoorbeeld een shirt waarin de kleur verwerkt is of maak je outfit af met een mooie rood/oranje gekleurde tas. Vooral tassen en schoenen zijn heel mooie items om deze rood/oranje kleur via te verwerken in je outfit. Leer en/of suède zijn materialen die veel worden gebruikt om deze items mee te maken en op de één of ander manier geven deze materialen net wat meer glans en een net wat luxere uitstraling aan de rood/oranje kleur van de items.

 

7
9
10

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer items te vinden in deze mooie rood/oranje kleur. Het is maar net wat je wil. Wat gewaagder doen? Neem een trui of culotte in de rood/oranje kleur. Geheid dat mensen om zullen kijken als je daarmee door de stad loopt. Liever niet die aandacht, maar ben je wel dol op deze kleur? Misschien is het dan een leuk idee om een shirt of truitje te nemen in de rood/oranje kleur en daar bijvoorbeeld een mooie blazer overheen te dragen.

Kortom genoeg mogelijkheden om dit najaar ook in jouw outfit de rood/oranje kleur terug te zien komen. Alle foto’s van dit bericht heb ik overigens van pinterest gehaald en kan je hier x vinden

 

Xxx
Advertenties

8 gedachtes over “Trendkleur dit najaar: rood/oranje

Reacties zijn gesloten.