My Style Music #9

Favorieten, Liedjes, Music, Muziek, My Style Music, New Hope Club, The Chainsmokers, The Vamps, Twenty One Pilots
Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, ben ik er een paar weken tussenuit geweest. In eerste instantie keek ik nog wel wat dingetjes na, maar de afgelopen twee weken heb ik zelfs dat niet gedaan. Wat ideetjes opschrijven en kleine concepten opschrijven dat is waar ik wel tussendoor mee bezig geweest ben. Het klinkt zo raar, maar ik was er even aan toe. Even een pauze om daarna weer met een heleboel nieuwe ideeën en een frisse blik terug te komen. Dat heb ik gedaan. Het spijt me voor iedereen die op mijn maandag- en/of vrijdagberichten hebben gewacht, maar vanaf nu ga ik weer lekker aan de slag. Volgende week heb ik toetsweek en dan is het weer even iets minder druk wat school betreft. Alleen maar beter voor mijn blog, want school zat wel behoorlijk in de weg de afgelopen tijd.

Om er weer een beetje in te komen, begin ik vandaag met het delen van een lijstje met liedjes waar ik de laatste tijd veel naar geluisterd heb. De momenten waarop ik druk ben met school luister ik graag naar muziek om van buitenaf niet te veel afleiding te krijgen. Het voordeel daarvan is dat ik weer veel nieuwe muziek leer kennen. Voor jullie natuurlijk ook leuk!

De artiesten die de eerste vier liedjes gezongen hebben, zijn op het moment echt mijn favorieten om naar te luisteren. Nu het weer wat minder stralend is, merk ik dat de muziek waar ik naar luister ook wat minder energiek is. Ik luister naar wat rustigere liedjes die net wat beter op de achtergrond geluisterd kunnen worden. Daarnaast luister ik weer wat meer naar covers. Ook twee van de covers waar ik nu veel naar luister heb ik aan mijn lijstje toegevoegd. Soms vind ik liedjes namelijk nog net wat mooier als ze op een andere manier gespeeld/gezongen worden. Al heeft elke versie natuurlijk zijn charmes.


 

The Chainsmokers ft. Phoebe Ryan – All We Know

 

New Hope Club ft. James McVey – Closer (cover)

 

Twenty One Pilots – Cancer (cover)

 

Shawn Mendes – Mercy

 

OneRepublic – Dream

 

Maroon 5, Kendrick Lamar – Don’t Wanna Know

 

The Vamps, Matoma – All Night

 

Glades – I Want You So Bad

 

Terror Jr – Say So

 

Hey Violet – Brand New Moves

 

Sia – The Greatest

 

 

Xxx
Advertenties

13 gedachtes over “My Style Music #9

Reacties zijn gesloten.