OOTD: Halloween Outfit

Halloween, Halloweenoutfit, Make-up, OOTD, Sugar skull, Tulle
Afgelopen zondag ging ik voor het eerst naar een halloweenfeestje. Helemaal enthousiast over wat ik aan zou kunnen doen ging ik al een paar weken eerder opzoek naar een leuk idee voor mijn kleding en natuurlijk ging ik ook aan de slag met mijn make-up. Hoe leuk is het namelijk wel niet om eens helemaal los te gaan met je make-up? Al snel kwam ik uit bij de sugar skull make-up en besloot ik dat dat het voor deze halloween zou worden. Afgelopen zondag bestelde ik er nog een leuk jurkje en een truitje bij en klaar was mijn outfit.

In eerste instantie was ik van plan om het truitje over het topje van het jurkje te gaan dragen. Het topje leek me namelijk niet echt mooi op de website waar ik hem bestelde en dat bleek hij naar mijn mening in het echt ook niet echt te zijn. Toch besloot ik het truitje er niet overheen te doen, omdat het topje me wel een klein beetje aan een spinnenweb deed denken en omdat de laagjes die ontstonden door het dragen van het topje onder het jurkje me eigenlijk wel bevielen.


 

Wat ik aan heb:
Jurk – Boohoo
Truitje met lage col – Boohoo
Schoenen – H&M

 

dsci4202
dsci4208
dsci4195
dsci4198
dsci4199
dsci4211

 

Xxx
Advertenties

15 gedachtes over “OOTD: Halloween Outfit

    1. Dankje! Dat is afhankelijk van de gelegenheid waarop ik mijn panty wil dragen en welke dikte ik nodig heb. Soms haal ik ze bij de Hema, soms bij de Zeeman, maar ook wel eens op een andere random plek. Xxx

      Like

Reacties zijn gesloten.