Review: Catrice Velvet Brow Powder Artist

Borsteltje, Bruin, Catrice, Pen, Poeder, Review, Wenkbrauwen, Wenkbrauwpoeder
Afgelopen zomer begon ik er al over: het wordt tijd om opzoek te gaan naar een goed product voor mijn wenkbrauwen. Wat mij alleen een beetje weerhield was het feit dat de zoektocht naar een voor mij fijn product lang zal gaan duren en vooral best kostbaar zal worden. Een beetje net als bij het zoeken naar de perfecte foundation. Je hebt de goede kleur nodig, een goede substantie, een product dat lang blijft zitten en daar komt ook nog eens bij dat het wenkbrauwproduct goed aan te brengen moet zijn.

Ongeveer een maandje terug ben ik toch maar begonnen met mijn zoektocht en het Catrice Velvet Brow Powder Artist product in de kleur 030 Dark Brow(n) Is The New Black, is wat ik toen kocht. Wat ik van dit product vind en of ik hem jullie zou aanraden is waar het artikel van vandaag over gaat.


 

bewerkt4
bewerkt5
bewerkt6

 

Laten we eerst eens kijken naar het product zelf. Catrice heeft een soort pen gemaakt met aan beide uiteinden een functie. Aan de éne kant zit een kammetje om je wenkbrauwen mee in model te brengen. Dit kammetje is niet anders dan de die je in de winkel kan kopen, maar vooral heel handig omdat je nu een kammetje en wenkbrauwpoeder in één keer bij je hebt. Het kammetje wordt beschermt met een doorzichtig dopje dat je gewoon van de pen af kan trekken.

Aan het andere uiteinde bevindt zich een bruin dopje dat je van de pen af moet draaien om bij de applicator van het wenkbrauwproduct te komen. De poeder breng je met een soort sponsje aan. Om poeder op het sponsje te krijgen moet je hem indrukken. Zelf doe ik dit het liefst door de dop er even op en vanaf te draaien. Voor mij werkt dit namelijk het best om genoeg product op het sponsje te krijgen.

 

Mijn wenkbrauwen niet ingevuld

 

bewerkt1

 

Mijn wenkbrauwen ingevuld met het product

 

bewerkt2
bewerkt3

 

Wat kleur betreft, sluit dit product vrij goed aan. Het poeder is vrij donker, maar niet te donker. Alleen bij het begin van mijn wenkbrauw zou ik de kleur misschien iets minder heftig willen hebben, maar een groot probleem is het niet.

Waar ik me wel erg aan stoor is het aanbrengen van de poeder. Het poeder blijft vooral aan mijn wenkbrauwhaartjes zitten, terwijl ik juist graag de plekken waar mijn wenkbrauwen wat minder haartjes bevatten, op wil vullen met de poeder. Dit zorgt ervoor dat ik erg veel moeite moet doen om mijn wenkbrauwen goed in de vullen. Daarnaast heb je veel poeder op het sponsje nodig om überhaupt een goed gepigmenteerd resultaat op de huid te krijgen. Veelvoudig het dopje op de pen en van de pen af draaien is dan ook noodzakelijk voor mij. Niet erg handig.

Ik heb deze pen nu al ongeveer een maand in gebruik, maar ik gebruik hem alleen om de uiteindes van mijn wenkbrauwen wat bij te kleuren. Voor het begin van mijn wenkbrauwen werkt het product simpelweg niet. Daarvoor gebruik ik nog steeds een ander product. Wat ik wel heel handig vind, is het borsteltje wat aan de pen zit. Hier maak ik graag gebruik van. Verder merk ik nu al dat de poeder op begint te raken en het steeds moeilijker wordt om de pen te gebruiken. Jammer genoeg nog een minpuntje.

Al met al is dit niet het juiste product voor mij. Qua kleur is hij vrij goed, maar het aanbrengen werkt voor mij echt niet. Erg jammer, want de pen kost niet veel (€3,99 bij o.a. Kruidvat en Trekpleister). Wat mij betrekt dus geen aanrader.

 

Xxx
Advertenties

2 gedachtes over “Review: Catrice Velvet Brow Powder Artist

Reacties zijn gesloten.