Items die ik nog zoek voor het najaar

Esprit, Inspiratie, Items, Kleding, Kleur, Najaar, Wants
Een nieuw seizoen betekent ook eigenlijk altijd een update van mijn kledingkast. Er zijn items die ik heel impulsief koop als ik ze in een winkel of online zie, maar er zijn ook zeker een heleboel items waar ik echt naar zoek. Vaak zijn dit wat meer basic dingen of in ieder geval items waar je wat eerder aan denkt als je een lijstje op zou stellen met items die je nog wilt hebben voor een nieuw seizoen. Nou is de herfst alweer even begonnen, maar ik merk nu pas dat ik echt nog zoek naar een aantal items. Welke items dit zijn laat ik jullie vandaag zien.

Ik laat jullie zien wat ik al heb en ik laat jullie zien wat ik graag nog wil hebben. De foto’s van de producten die ik heb, heb ik natuurlijk zelf gemaakt, de andere foto’s heb ik van Esprit gebruikt. Zo is de inhoud van het bericht wat rustiger en het kwam ook nog eens goed uit omdat ik goede voorbeelden van de items die ik nog wil hebben, bij Esprit heb kunnen vinden.


 

dsci4321
2-1

Sjaal €35,99. Bron: X

 

Het eerste item waar ik het over wil hebben, lijkt op het eerste gezicht niet het meest belangrijke item. In de winter wil je toch wel warm blijven en een goede sjaal is daar voor mij echt essentieel voor. Vorig jaar kreeg ik de infinty sjaal die ik hierboven draag. Ik heb hem de hele winter gedragen, maar hij is nooit echt mijn ding geweest.

Het soort sjaal dat ik graag nog wil hebben, is een grof gebreide, lekker lange sjaal. Wat kleur betreft maakt het me nog niet eens zo heel veel uit hoe de sjaal er uit ziet. Als hij maar aan voorgaande eisen voldoet en bij mijn jas past. De grijze kleur hierboven vind ik vooral heel mooi omdat hij zo goed overal bij kan.

 

bewerkt3
1-5

Jas €139,99. Bron: X

 

Wat betreft winterjassen heb ik vorig jaar al een heel goede aankoop gedaan. De jas die ik op de foto draag heeft een erg fijne lengte en ziet er vooral heel netjes uit. Over het algemeen een perfecte jas zou je zeggen, dus. Toch wil ik graag nog een mooie kortere jas. Bij sommige outfits ziet het er nou eenmaal een beetje raar uit om er een lange jas over te dragen of soms wil ik een wat minder nette uitstraling aan mijn outfit geven. Een mooie schippersjas zou ik daarom graag aan mijn collectie toe willen voegen. Het liefst een beetje oversized. Lekker casual en warm.

 

3-2

Blazer €69,99. Bron: X

 

Iets anders om eroverheen te doen, is dit soort blazer dat wat mij betreft echt in de meeste kledingkasten een plekje zou moeten hebben. Het is een blazer, maar doordat hij wat langer is dan de klassieke blazer is hij wat speelser en in zo veel stijlen te combineren. Draag hem met een spijkerbroek en een leuk paar sneakers, met een pantalon en een shirtje of juist met veel printjes en kleur. Elke outfit geeft deze lange blazer een totaal andere uitstraling. Precies waarom ik hem echt nog zou willen hebben.

 

bewerkt1
7-1

Coltruitje €39,99. Bron: X

 

Als er één kleur is die ik dit najaar meer in mijn kledingkast wil zien, dan is het wel roze. En dan vooral een wat meer oud-roze/donker roze kleur. Ik ben de afgelopen tijd echt dol op de verwerking van deze kleur in kledingstukken. De meest makkelijke manier om deze kleur in mijn kledingkast te krijgen is via shirtjes en truitjes. Die zie je nu namelijk steeds meer roze kleuren in de winkels liggen.

Het item dat ik specifiek in deze kleur aan jullie wil laten zien, is een coltruitje. Nog iets waar ik dol op. Mijn donkerblauwe coltruitje heb ik heel veel gedragen en komt nu al aardig in de buurt van vervanging. Hij is nog prima draagbaar, maar de stof is erg pluizig geworden in de was. Wat dat betreft ziet het stofje van het roze coltruitje hierboven er een stuk sterker en beter uit. Een mooi item om mijn blauwe coltruitje mee te vervangen.

 

bewerkt2
6-2

Trui €59,99. Bron: X

 

Een andere manier om meer kleur in mijn kast te krijgen is via printjes. Het weer is in het najaar vaak al deprimerend genoeg. Een wat kleurrijker patroontje vrolijkt te boel weer een beetje op. Afgelopen zomer kocht ik de trui die ik op de foto aan heb. Toen was ik er al heel enthousiast over. Combineren vind ik alleen nog een beetje moeilijk. Daarom is een iets minder drukke trui als die hierboven misschien iets makkelijker. Hij heeft die kleur die ik graag wil, maar valt net even wat beter te combineren. Daarnaast, hoe meer items met leuke kleurtjes, hoe beter, toch?

&nsbp;

bewerkt4
4-1

Tasje €59,99. Bron: X

 

Even iets heel anders tussendoor: tassen. In de zomer droeg ik wat kleine schoudertassen betreft bijna de hele tijd een blauw pastelkleurig tasje. Ook voor de winter kan dit een heel mooi tasje zijn. Hij brengt lekker kleur in mijn outfits. Iets waar ik het net al over had. Toch wil ik nog een leuk zwart tasje. Die heb ik namelijk nog steeds niet en kan altijd van pas komen. Vooral op die dagen waarop ik me mee laat gaan door die donkere dagen en mijn outfit graag wat donkerder houd. Ook al wil ik nog zo graag wat meer kleur dragen, ik weet gewoon zeker dat ik ook dit najaar nog steeds veel donkere kleuren zal gaan dragen. Dat zit er nou eenmaal in en vind ik ook gewoon mooi.

Ik denk dat het tasje wat hierboven staat wel past in het beeld dat ik heb voor een goed basic tasje. Vierkante schoudertasjes vind ik vaak het mooist en de rits die helemaal langs de zijkant loopt geeft het tasje een speels effect.

 

bewerkt5
5-1

Broek €59,99. Bron: X

 

Als laatst iets wat ik binnen nu en zeer korte tijd echt nodig heb, een stapeltje lange broeken. Dat klinkt een beetje raar. Natuurlijk heb ik wel lange broeken. Het probleem is dat mijn meeste broeken tot boven mijn enkels komen. Dat ziet er heel leuk uit, maar is niet meer zo leuk als je een uur lang met min 2 gaden op de fiets zit.

Een voorbeeld van broek die ik nog wil is een pantalon. De pantalon die ik nu heb, komt net boven mijn enkels, die op de foto hierboven is juist extra lang. Daarnaast heb ik om een totaal andere reden voor deze pantalon gekozen, namelijk dat hij ook wat wijder is. Dat effect van extra lange, wat wijdere broeken vind ik heel gaaf op het moment. Met een paar lage sneakers er onder ben je al zo ver met je outfit, maar heb je al weer een totaal andere uitstraling dan met skinny jeans.

En dat waren ze dan. De wat meer basic items die ik echt nog wil hebben/nodig zijn voor dit najaar. Hopelijk hebben jullie hier ook wat inspiratie uit kunnen halen voor jullie kledingkast.

 

Xxx
Advertenties

2 gedachtes over “Items die ik nog zoek voor het najaar

Reacties zijn gesloten.