Plog: Een taart maken en mijn schoenen zijn er!

Blogjaardag, Loafers, New In, Plog, Taart
Vandaag hoefde ik niet lang naar school. Sowieso heb ik niet veel lessen op dinsdag, maar door rapportvergaderingen viel hoefde ik nog een les minder lang naar school. Dit kwam goed uit, want ik wou nog een taart maken voor de verjaardag van mijn blog morgen en een bestelling zou vandaag aankomen, dus daar wou ik wel thuis voor zijn.

Het was vooral een rustige dag waarop ik wat dingen voor mezelf heb kunnen doen. Lekker even een middagje niet met school bezig zijn, daar had ik ook wel erg veel zin in. Met school ga ik morgen wel weer bezig.


 

20161115_071027

 

Goedemorgen! Vandaag en gisteren droeg ik een fijn oversized jasje dat ik afgelopen zomer kocht. Niet een heel spannende outfit, maar gewoon lekker op dagen als vandaag en gister dat het weer niet zo fijn is.

 

bewerkt3

 

Tijdens het fietsen ben ik ’s ochtends vrij nat geworden door een heel lichte regen dat de hele weg is blijven doorgaan. Toen ik aan het begin van de middag naar huis fietste was dit precies hetzelfde. Ik ging nog even langs de Albert Hein om een aantal ingrediënten te halen voor het recept van de taart die ik ’s middags wou gaan maken, waarna ik die regen getrotseerd heb om thuis te komen.

 

bewerkt4

 

Een heel schattig klein blaadje zat op een gegeven moment aan de punt van mijn schoen geplakt tijdens het fietsen. Hij zat echt precies op de punt van mijn schoen wat ik er best grappig uit vond zien. Overigens stopte ik tussendoor ook nog even bij de Coop om dadels te halen. Die vond ik bij de Albert Hein toch wel erg duur vergeleken met de Coop.

 

bewerkt5

 

Ondertussen had ik nog niet middag gegeten, dus ik maakte maar even een paar kräckers voor mezelf klaar. Ik had mijn jasje al vervangen door een lekkere warme badjas, omdat mijn jasje tijdens het fietsen helemaal doorweekt was geraakt.

 

20161115_151847

 

Tijd om te beginnen met de taart! Ik maakte de taart in drie lagen waarvan de bodem die je hierboven ziet de eerste was. Het leuke aan de taart die ik maakte, was dat hij in plaats van in de oven, in de vriezer moest. Natuurlijk heb ik wel eens kwarktaart gemaakt. Die zet je in de koelkast, maar een taart in de vriezer zetten is nieuw voor me. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat van deze taart. Het eindresultaat en het recept zal je morgen in mijn plog voorbij zien komen.

 

20161115_154953

 

En daar was hij dan: de postbode! Om eerlijk te zijn had ik het niet verwacht, maar hij kwam in het uur dat aangegeven was. Top timing, dus! Dit zijn mijn nieuwe gouden loafers waarin ik één van de twee paar sokken draag die ik erbij bestelde. Dit paar heeft glitters en een kanten randje en ik vind ze echt heel gaaf! Overigens heb ik ook een nieuw pakje voor dansen besteld die ik donderdag denk ik wel aantrek tijdens dansen. Dan zal ik hem ook wel even voorbij laten komen in de plog.

 

20161115_183913

 

Nog weer even avondeten. Vandaag aten we nasi. Nu, na wat werken aan deze plog en aan de blogpost voor morgen, ben ik toch best wel moe. Ik ga zo nog even douchen en dan kan ik straks niet al te laat naar bed toe.

 

Xxx
Advertenties

2 gedachtes over “Plog: Een taart maken en mijn schoenen zijn er!

Reacties zijn gesloten.