Plog: M&O presenteren en turnen

Blogjaardag, M&O, Mooie lucht, Plog, School, Turnen
Aankomende woensdag bestaat mijn blog drie jaar (één jaar via WordPress). De afgelopen twee blogjaardagen heb ik dit gevierd met extra berichten en elke dag een plog in de week waarin mijn blog jarig is. Dit jaar kan daarmee natuurlijk niet achterblijven. Deze hele week ga ik proberen om van iedere dag een plog online te zetten en op woensdag en zondag komen er extra berichten online.

Vandaag is de eerste plog van deze week en het was vooral een dag waar ik echt weer even moest wennen aan het ploggen. Ik had een lange schooldag met een presentatie voor M&O die nog niet helemaal af was toen ik vanochtend opstond. Het was even doorwerken, maar er is ook een mooi cijfer uitgekomen.


 

20161114_072458
20161114_074101

 

Mijn ochtend begon met een wekker die een kwartiertje eerder af ging dan normaal. De presentatie die ik vandaag had, had ik nog niet helemaal voorbereid dus dat wou ik nog even doen in dat kwartiertje. Ik had er alleen helemaal geen zin in om daar mee bezig te gaan, dus ben ik nog even blijven liggen tot zes uur. Het tijdstip dat ik normaal gesproken uit bed ga.

Het was een beetje haasten doordat ik mijn tas nog moest inpakken, dus het eerste moment dat ik de tijd nam om een paar foto’s te maken was tijdens het fietsen. De lucht was heel mooi roze gekleurd en door de bewolking werd die roze kleur nog eens extra benadrukt.

 

20161114_081731

 

Met nog precies genoeg tijd kwam ik op school aan om daar te beginnen aan mijn dag die ik van het eerste tot en met het negende uur op school doorbracht.

 

20161114_092756

 

Ik had sowieso al een tussenuur ingeroosterd vandaag, maar door een les die uitviel werden dit er opeens twee. Dat kwam mij wel goed uit, want ik moest de voorbereiding van mijn presentatie voor M&O nog afmaken en doornemen. Gelukkig is dit allemaal gelukt. Uiteindelijk ging de presentatie zelf nog wel aardig goed. Om eerlijk te zijn had ik niet het gevoel dat het heel goed ging, maar op wonderbaarlijke wijze heb ik met mijn groepje toch een acht weten te krijgen. Hoe moet je me echt niet vragen..

 

bewerkt2-1

 

De laatste twee lesuren had ik sportoriëntatie. Dat betekende voor deze maandag dat ik ging turnen met een vriend en onder andere twee meiden uit mijn klas. Turnen was echt een stuk leuker dan ik verwacht had. We gingen trapeze zwaaien van kasten af en trampolinespringen op van die hele grote trampolines. Ook veel minder enge dingen dan ik verwacht had te gaan doen met turnen!

 

20161114_164943

 

Tijdens sportoriëntatie was het buiten al aardig donker geworden en de fietsenstalling stond er maar verlaten bij met de paar fietsen die er nog stonden. Ik moet trouwens echt nog even wennen aan het feit dat het donker is als ik naar school fiets, maar ook als ik weer naar huis fiets.

 

bewerkt1

 

Thuis was mijn moeder al begonnen met het maken van avondeten. We aten stamppot andijvie, iets wat we eigenlijk helemaal niet zo vaak eten, maar wat ik erg lekker vind!

 

20161114_190131

 

En omdat je de hele dag alleen mijn voeten hebt gezien nog even een prachtige selfie gemaakt met de geweldige selfiecamera van mijn telefoon. ’s Avonds ben ik nog bezig geweest met het blogbericht dat online is gekomen, ik heb een recept opgezocht voor een taart die ik wil gaan maken voor de verjaardag van mijn blog en ik heb dit bericht natuurlijk nog geschreven. Nu is het al iets te laat en ben ik dit bericht in bed nog aan het afmaken. Ik ga maar eens gauw slapen.

 

Xxx
Advertenties