3 Jaar MyStyleMichelle: Het Afgelopen Jaar

3 jaar, Afgelopen jaar, Blogjaardag, Foto's, Inspiratie, OOTD, Trend
Het afgelopen jaar is zo snel voorbij gegaan! Het klinkt al best lang, maar ik heb vandaag officieel drie jaar geleden de eerste blogpost online gezet van MyStyleMichelle. Op dat moment blogde ik nog via Blogger, nu blog ik sinds een jaar via WordPress waar ik met heel veel plezier mee werk.

De afgelopen twee verjaardagen heb ik met veel plezier terug gekeken naar het jaar ervoor en ook deze keer doe ik dat graag. Het is zo leuk om te zien wat je allemaal gedaan hebt in een jaar en om toch weer elke keer een verandering te zien tussen de blogposts die je bijna een jaar geleden schreef en de blogposts die je nu schrijft. De leukste foto’s, meest bekeken berichten en een aantal berichten waar ik het graag nog over wil hebben komen in dit blogbericht voorbij.

Te beginnen met de top vijf meest bekeken berichten van het afgelopen jaar. Wat ik vooral leuk vind aan dit lijstje is dat het eigenlijk een kleine samenvatting is van de content van mijn blog. Er komen regelmatig blogposts online onder de categoriën trend, inspiratie, OOTD en my style hair. Om dan te zien dat het bericht met de Save or Kill Tag en spam je blog ook erg gewaardeerd wordt, geeft me alleen maar een fijne stok achter de deur voor de momenten dat ik wat minder tijd heb om een blogbericht online te zetten. Dan kan ik met een gerust hart een soortgelijke blogpost online zetten. De top vijf:

 

1. Trend: rugzakken
2. Save or Kill Tag + spam je blog
3. Inspiratie: wat te dragen naar school
4. OOTD: some of a little bit more colour in the air
5. My style hair: wat te doen met je haar tijdens het reizen

 

De leukste foto’s van het afgelopen jaar:

dsci4208
bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt5
DSCI8211
DSCI7892
Bewerkt2
Bewerkt7

 

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere foto’s waar ik heel blij mee ben, maar dit zijn denk ik wel de foto’s waar ik het meest trots op ben. Deze foto’s komen uit de volgende berichten:

 

Daarnaast nog wat andere berichten/categoriën waar ik nog wat over wil zeggen:

 

100 wordpress volgers. Dit is waar de foto aan het begin van dit bericht ook voor gemaakt is. Ik was en ben zo blij met het behalen van dit aantal volgers en daar wil ik iedereen nogmaals voor bedanken. Het blijft voor mij een bijzonder idee om te weten dat zo veel mensen een bericht krijgen als ik een blogpost online heb gezet. Vooral omdat ik de eerste twee jaar via Blogger niet echt volgers had en dus vooral voor mezelf schreef. Dat er nu zo veel mensen zijn die mijn blog willen lezen geeft me echt een geweldig gevoel!

Work in progress. Dit zou een serie worden, maar is uiteindelijk tot niets uitgelopen. Afgelopen zomer was ik van plan om aan mijn portfolio te werken voor de opleiding product design. Ik ben begonnen en dit was heel leuk om te doen. Echter ben ik er op de helft van de tweede tas waar ik mee bezig was mee gestopt en heb ik de draad niet meer opgepakt. Jammer voor mijn blog en voor mijn portfolio. Ondertussen ben ik er wel achtergekomen dat de studie product design niet helemaal mijn studie is. Ik vind het heel leuk om van alles te maken, maar het is op het moment niet iets waar ik de hele week mee bezig zou kunnen zijn.

My style quoting & een lijstje met geluk. Dit zijn twee blogpost die gewoon net wat anders zijn dan de rest van de blogposts die ik online zet. Toch vond ik het wel heel leuk om hier aan te werken en heeft het iets persoonlijks. Zo heel af en toe zal ik denk ik ook nog soortgelijke posts online zetten. Gewoon omdat het leuk is om eens wat anders te schrijven.

 

Bewerkt1

 

Om het bericht af te sluiten nog even de foto waar ik het hardst om heb moeten lachen toen ik hem terugzag. Het is niet echt een foto waar ik me voor zou schamen, maar grappig ziet hij er volgens mij zeker wel uit. Vooral mijn blik, haha. Geweldig!

Zo terugkijkend naar het afgelopen jaar heb ik al zin in alles wat komen gaat. Er zullen weer een heleboel nieuwe blogposts online komen en ik hoop vooral dat ook jullie met veel plezier mijn blog zullen blijven bezoeken het aankomende jaar.

 

Xxx
Advertenties

19 gedachtes over “3 Jaar MyStyleMichelle: Het Afgelopen Jaar

 1. It’s appropriate time to make some plans for the future and
  it’s time to be happy. I’ve read this post and
  if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions.

  Maybe you can write next articles referring to this article.
  I wish to read even more things about it!

  Like

Reacties zijn gesloten.