My Style Hair: Nieuw Kapsel

Haar, Kapper, Kapsel, Messy, My Style Hair, Nieuw, Nieuw Kapsel
Na meer dan een maand gewacht te hebben, kreeg ik vorige week opeens een enorme drang: ik wil graag naar de kapper en ik moet binnen een week een afspraak maken, want anders komt er helemaal niets van terecht. Ik maakte een afspraak en gisteren was het dan dan dus tijd voor een ander kapsel. In eerste instantie valt mijn nieuwe kapsel niet iedereen op, maar het laat mijn haar zo veel beter vallen op de manier zoals ik het wil.

Ik had van te voren al wat foto’s verzameld om aan mijn kapster te laten zien wat ik precies zou willen doen met mijn haar. Het moeilijke was alleen wel dat veel meiden die hun haar op pinterest prachtig hebben, blond haar hebben. Dit betekent dat het bij mij al weer heel anders er uit zou zien als ik mijn haar op dezelfde manier zou laten knippen. Bij bruin haar valt het nou eenmaal wat minder op als je er iets mee gedaan hebt. Gelukkig wist mijn kapster hier wel raad mee en heeft ze voor een heel mooi eindresultaat gezorgd!


 

kapsel-18-11-2016

 

Kijk je naar wat er veranderd is, dan is het voorste gedeelte van mijn haar het meest veranderd. Ik heb de voorste plukken aan beide zijden van mijn gezicht een stuk korter laten knippen dan de rest van mijn haar. Dit heeft de kapster zo geknipt dat er wel een soort overloop ontstaat. De overloop is niet helemaal gelijk tussen beide kanten wat voor een wat meer messy-look zorgt.

Op de foto hierboven zie je het verschil in lengte tussen de voorste plukken aardig goed. Ik moet er ook echt weer even aan wennen dat mijn haar daar zoveel korter is. Het is toch wel weer even geleden dat mijn haar kort was.

 

bewerkt2
bewerkt3

 

Aan de achterkant is zeker ook wel wat veranderd. Ik weet niet of jullie het je nog kunnen herinneren, maar eind februari liet ik mijn haar in een rechte lijn knippen. Mijn haar werd echter terwijl het langer werd ook zwaarder waardoor mijn haar er vrij saai en slap uit begon te zien.

Wat ik dan ook met mijn hele kapsel heb laten doen, is het in wat lagere laagjes laten knippen. De laagjes bevinden zich vooral in het onderste gedeelte van mijn haar, omdat ik dit in eerste instantie goed genoeg vond. Misschien dat ik de laagjes op een ander moment nog wel wat heftiger laat knippen, maar nu ben ik mijn mijn kapsel op deze manier wel erg blij.

Overigens wil ik nog even melden dat de plogs vanaf woensdag nog wel online zullen komen, maar dat er wat vertraging is ontstaan.

 

Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “My Style Hair: Nieuw Kapsel

Reacties zijn gesloten.