Plog: Naar de kapper en de Radboud universiteit bezoeken

Donderdag, Kapper, Loafers, M&O, Nijmegen, Plog, Radboud Universiteit, Vrijdag
Deze keer een plog van twee dagen: afgelopen donderdag en afgelopen vrijdag. Donderdag was een volgeplande dag waar alles precies goed op elkaar aansloot. Vrijdag deed ik met twee vriendinnen een meeloopdag bij de Radboud universiteit in Nijmegen. Ik ging voor de studie bedrijfskunde. Van deze dag heb ik maar drie foto’s gemaakt doordat het niet echt mogelijk was om bij de universiteit foto’s te maken. Dat is ook waarom ik de donderdag en de vrijdag samen heb gevoegd in één blogpost.


 

Donderdag

20161117_075915

 

Goedemorgen! ’s Ochtends heb ik altijd een grote knip in mijn haren om mijn haren uit mijn gezicht te houden tijdens het opdoen van mijn make-up. Echt een stukje van mijn routine kan je wel zeggen. Iets wat niet kon ontbreken in één van de plogs deze week.

 

20161117_081116

 

Ik droeg voor het eerst mijn gouden loafers. Misschien niet de beste dag om dit te doen, omdat ik een lange dag op school voor de boeg had. Dat uitte zich dan ook in zere hakken aan het einde van de dag.

 

20161117_095538

 

Op de donderdag moet ik vaak wat later beginnen, dus ik besloot vorige week om voor deze ochtend mijn afspraak bij de kapper te plannen. Om kwart over acht zat ik al in de kappersstoel en daar heb ik geen spijt van gehad! (Al kijk ik misschien niet zo vrolijk op deze foto, haha.) Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe kapsel. Hoe ik mijn haar precies heb laten knippen kun je trouwens lezen in de blogpost die afgelopen vrijdag online kwam.

 

20161117_110956

 

Een vriendin verraste me op school met het feit dat mijn blogpost van afgelopen vrijdag bij de aanbevolen (nieuws)berichten op haar telefoon stond. Een klein complimentje voor mij 🙂

 

20161117_150709

 

En toen was het tijd om de presentatie te volgen waarvoor ik langer op school was, tot vijf uur, dan normaal. Het was een presentatie over de financiële en boekhoudkundige kant van het opstarten van een onderneming. Overigens de best verzorgde presentatie die ik ooit op school heb gehad. We konden thee of koffie pakken en er lagen allerlei koeken klaar om van te snoepen tijdens te presentatie. Het was best een interessante presentatie ook al had ik veel van wat er verteld werd al wel bij M&O geleerd. Nu moet ik nog even kort in een powerpoint presentatie zetten wat er allemaal gezegd is tijdens de presentatie en dan krijg ik er een halve punt extra op een opdracht voor. Helemaal top, dus!

 

20161117_165239

 

Dit was trouwens de outfit die ik droeg. Stiekem heb ik de gouden loafers besteld om te combineren met onder andere deze blouse.

 

20161117_203101

 

Eenmaal thuis heb ik snel wat gegeten en ben ik door gegaan naar dansen. Daarna heb ik als een soort laat toetje nog een stukje taart genomen.

 

Vrijdag

20161118_070435

 

Op vrijdag begon mijn dag vroeg. Ik moest om kwart voor 10 bij de Radboud universiteit in Nijmegen zijn en omdat dat betekende dat ik twee uur met de trein moest reizen en daarna nog de bus moest nemen naar de universiteit, vertrok mijn trein ’s ochtends al om kwart over zeven.

 

20161118_082538

 

Op de universiteit zelf heb ik geen foto’s gemaakt. Ik kan wel even kort omschrijven hoe de meeloopdag eruit zag. Iedereen werd bij aankomst in groepjes verdeeld. Een vriendin en ik hadden beide gekozen om bij bedrijfskunde mee te lopen. We mochten alleen niet bij elkaar in een groepje wat ik een beetje jammer vond. Per groepje had je een student die ons overal naartoe leidde en van alles uitlegde. Met mijn groepje heb ik een rondleiding, een hoorcollege en een werkcollege gehad. Daarnaast waren er nog wat presentaties die we met iedereen die meeliep hebben bijgewoond. Het was op zich wel interessant, maar ik vind bedrijfskunde toch net niet ruim genoeg qua studie.

Ik had deze dag mijn gouden loafers trouwens vervangen voor een wit paar Vans met mijn nieuwe zwarte sokken met een kanten randje.

 

20161118_171544

 

Op het centraal station in Nijmegen heb ik tijdens het wachten nog even mijn favoriete thee gehaald: de groene thee van de Starbucks. Hij is zo lekker spicy! Met het koude weer was de warme thee al helemaal niet erg.

Rond acht uur was ik weer thuis. Daar heb ik nog wat gewerkt aan mijn blog en ben ik daarna naar bed gegaan.

 

Xxx
Advertenties