OOTD: Achttiende Verjaardag

18, Blouse, Culotte, Feestelijk, Gouden loafers, OOTD, Outfit, Verjaardag
Gisteren was ik jarig. Daar hoort een leuke outfit bij! Ik besloot om mijn gouden loafers onder mijn culotte te dragen. Dit is een combinatie die nog niet eerder geprobeerd had, maar me wel heel leuk leek. Het leuke aan die combinatie vind ik dat de culotte en de loafers, en eigenlijk ook wel de blouse, van zichzelf best nette items zijn. Toch zijn het niet de meest alledaagse items zoals ik ze heb, waardoor ze zo samen een heel speelse outfit vormen.

Het wijde van de culotte en het wijde van de blouse schrikken me in deze outfit overigens totaal niet af. Waar ik bij andere outfits liever een combinatie maak van wat strakkere items en wat lossere items, heeft deze outfit dat dus totaal niet. Dit komt vooral doordat de broek bij mijn middel wel getailleerd is. Hierdoor zie je toch net even wat taille waarna het losse van de blouse weer door kan gaan in de culotte. Dat maakt deze items toch zo passend bij elkaar.

Overigens droeg ik deze dag ook een rood gekleurde, leren armbandje bij de outfit. Misschien niet het eerste soort armbandje waaraan je zou denken bij deze outfit, maar hij maakte deel uit van een cadeautje. Voor mijn tweelingbroer kocht ik namelijk hetzelfde armbandje in een bruine kleur. Op onze verjaardag moeten we dan natuurlijk wel matchen, dus deze armband kon niet ontbreken.


 

Wat ik aan heb:
Blouse – C&A
Culotte – Bershka
Loafers – Topshop
Leren armband – Winkeltje in de buurt
Ringen – Juwelier

 

dsci4485
dsci4500
dsci4487
dsci4502
dsci4503
dsci4491

 

Xxx
Advertenties

13 gedachtes over “OOTD: Achttiende Verjaardag

Reacties zijn gesloten.