My Style Music #10

Arctic Monkeys, Grace Vanderwaal, Music, Muziek, My Style Music, Panic! At The Disco, Weathers
De afgelopen periode ben ik ongelofelijk inactief geweest op mijn blog. Echt goede redenen daarvoor heb ik niet. De routine was er uit en dat maakt het moeilijk om weer back on track te komen. Mijn rooster is op de maandag wel op een positieve manier veranderd waardoor het posten op maandag me wat beter af zal gaan. Een goede motivatie om me weer helemaal op het bloggen te kunnen storten. Wel wil ik daarbij opmerken dat het kan zijn dat blogposts nog wel eens één keer in plaats van twee keer per week online zouden kunnen komen. Per week zal ik het haalbare eruit halen!

Om bij het echte onderwerp van deze blogpost te komen: muziek. De afgelopen tijd heb ik veel naar muziek geluisterd. Kerstmuziek stond natuurlijk veel aan bij mij, maar daarnaast heb ik weer genoeg andere muziek gevonden om de dag mee door te komen. Zo vond ik een heleboel muziek doordat ik twee weken geleden mijn verjaardag met mijn vriendengroepje vierde en daar natuurlijk wel muziek bij hoorde. Ik ben heel Spotify afgegaan opzoek naar de perfecte muziek voor op mijn playlist. Dit uitte zich in een playlist vol met liedjes die ik voorheen nog niet kende. De playlist is trouwens te vinden via mijn account op Spotify: mystylemichelle. De playlist heet: Pastel Birthday, omdat het thema van mijn verjaardag chique met pastelkleuren was. Ik moet jullie trouwens wel waarschuwen: er staan een paar kerstliedjes in de lijst. Die kunnen natuurlijk altijd overgeslagen worden of nog even meegezongen worden, omdat ze zo leuk zijn! In ieder geval komt een gedeelte van de liedjes hieronder uit die playlist. Daarnaast brengt mijn eeuwige zoektocht naar muziek me bij genoeg andere liedjes die ik graag met jullie deel. Een voorbeeld is het, al wat oudere, liedje van Panic! At The Disco.


 

Weathers – I Don’t Wanna Know

 

Mansionair – Speak Easy

 

ALMA – Dye My Hair

 

Arctic Monkeys – Fluorescent Adolescent

 

Calvin Harris – My Way

 

Andy Grammer – Fresh Eyes

 

Grace VanderWaal – I Don’t Know My Name

 

Panic! At The Disco – Turn Of The Lights

 

Starly ft. Ryan Riback – Call On Me

 

Maggie Rogers – Alaska

 

 

Xxx
Advertenties