Inspiratie: 2017 Here We come

2017, Bontjassen, Happy New Year, Inspiratie, Kort, Minimalistisch, Roze, Sjaaltjes, Trends
Nu het jaar 2016 voorbij is, is het tijd om lekker veel inspiratie en trends voor 2017 door te nemen! Happy New Year, trouwens! In deze blogpost heb ik een heleboel inspiratie verzameld op het gebied van trends die ik dit jaar verwacht tegen te komen. Daarnaast zijn er outfits die ik graag wil laten zien, omdat ze me inspireren. Op het gebied van kleding beïnvloeden we elkaar heel de tijd, dus dan kan ik jullie maar beter goed beïnvloeden voor het aankomende jaar!

Bij de éne foto zal ik wel aangeven waarom ik hem gekozen heb, bij de ander niet. Om inspiratie op te doen heb je niet altijd woorden nodig. Gewoon een leuke outfit kan van zichzelf al genoeg inspireren. Daarnaast neem ik iedere trend maar kort door, waardoor het ook net zo handig en leuk is om de bijpassende foto daadwerkelijk in je op te nemen.


 

1
2

 

Roze en sjaaltjes

De dunne sjaaltjes zijn een beetje de opvolger van de chokers die het afgelopen jaar veel gedragen zijn. De chokers werden al steeds breder en kwamen daardoor al steeds dichterbij het effect van sjaaltjes in de buurt. Het is dan ook niet gek dat sjaaltjes er steeds meer bij worden gehaald. Wel komen sjaaltjes vaak wat klassieker over, waardoor het effect van de choker en dat van het sjaaltje nooit helemaal gelijk zullen zijn.

Het roze is een kleur die weer wat meer in items voor zal komen. Stiekem is roze een kleur die ik altijd al leuk gevonden heb. Dat het nu door de fashion industry langzaam maar zeker weer verwerkt wordt in kledingstukken is wat mij betreft wel een applausje waard.

 

3
4
6

 

Extra lange broekspijpen en extravagante bontjassen

Volgens mij heb ik het al eerder gezegd, maar de extra lange, flared broeken zijn terug in het straatbeeld. Misschien nog overal evenveel, maar ik denk dat ze dit jaar een kans zullen krijgen van een stuk meer mensen dan het afgelopen jaar. Een lage schoen staat er gewoon heel leuk onder en geeft een totaal eigen uitstraling.

De bontjas daarentegen is bij veel mensen een wat moeilijker item. Het is al snel zo dat mensen er óf voor zijn óf tegen zijn. Toch denk ik dat mensen makkelijk vallen over te halen. Als de bontjas leuk gecombineerd wordt, kan hij de outfit vooral veel persoonlijkheid geven. Wat wel een gegeven is, is dat de jas maar beter wel van nep bont kan zijn. Het dragen van echt bont wordt niet gewaardeerd door het grootste gedeelte van het land (met mij inbegrepen).

 

7

 

Minimalistische sieraden worden groot

Na de statement sieraden van een jaar of twee geleden werden vorig jaar vooral de minimalistische sieraden veel gedragen. Dunnen kettinkjes met een klein driehoekje of een paar oorbellen met staafjes zag je heel veel. Om ze toch weer wat opvallender te maken, zat ik er al op te wachten dat deze sieraden grotere vormen aan zouden gaan nemen. Dat zie je nu dan ook gebeuren. Zo zijn de oorbellen die het meisje hierboven draagt nog steeds heel minimalistisch doordat elke oorbel twee ringen bevat, maar vallen ze nu net even wat meer op en maken ze net even wat meer uit voor de outfit dan kleine ringetjes dat gedaan zouden hebben. Overigens is het niet zo dat alle minimalistische sieraden nu ineens groot moeten worden. Klein staat nog altijd erg leuk en kan juist dat laatste detail geven voor je outfit.
 

8

Alle foto’s van dit bericht heb ik overigens van pinterest gehaald en kan je hier x vinden

 

Xxx
Advertenties

10 gedachtes over “Inspiratie: 2017 Here We come

Reacties zijn gesloten.