Update: Jullie Mening + Meer

Blog, Blogposts, Help, Mening, OOTD, Update, Verandering, Verbetering
Vandaag heb ik weer eens een totaal andere blogpost tussen de normale blogposts door. Nu ik weer aan het posten ben op mijn vaste dagen wil ik namelijk graag wat van jullie horen over mijn blog. Ik zou mijn blog namelijk graag willen verbeteren. Daar heb ik jullie onder andere voor nodig!

Een, voor mij verbetering, die ik al heb gedaan voor mijn blog is het vernieuwen van de banner bovenaan mijn site. De vorige banner gebruikte ik al meer dan een jaar en bevatte foto’s die niet echt meer pasten bij mijn blog van nu. Daarnaast vond ik hem simpelweg niet meer mooi. Afgelopen zomer ben ik al begonnen aan het vormgeven van een nieuwe banner. Het programma wat ik daarvoor gebruik, ken ik alleen niet zo goed waardoor het me niet goed lukte om alle foto’s op de juiste manier aan te passen. Nu is het me dus eindelijk wel gelukt en daar ben ik heel blij mee!

Dat was dus nummer 1. Nummer 2 is de content waarover ik op mijn blog schrijf. De focus in de blogposts ligt voornamelijk op kleding. Wat vind ik leuk, hoe combineer ik dingen en welke trends ontstaan er. Dat uit zich dan ook in veel van de volgende berichten: OOTD’s, Inspiratie blogposts, Trend blogposts en New In-blogposts. Dit zijn daarbij het soort berichten die meestal op maandagen online komen.

Naast kledinggerelateerde blogposts, post ik een keer in de zo veel tijd een My Style Music blogposts, er komt wel eens een revieuw voorbij, af en toe post ik een My Style Hair bericht en soms post ik een DIY. Ook deel ik nog wel eens een recept via een My Style Food blogpost. Dat gebeurt echter heel zelden en is vaak meer een recept dat ik toevallig heb samengesteld en graag wil delen omdat ik het zo lekker vind.

Wat ik nu vooral van jullie wil weten: zouden jullie graag nog wat meer persoonlijke blogpost lezen? Eens in de maand een update over alles wat er in mijn leven gebeurd bijvoorbeeld? Daarnaast, welke blogpost die nu al veel online komen lezen jullie het liefst? En missen jullie nog dingen op mijn blog? Ik zou het graag willen weten! Laat onder deze blogpost een reactie achter. Dan zal ik kijken wat deze blog nog leuker maakt!♥

 

Xxx
Advertenties

9 gedachtes over “Update: Jullie Mening + Meer

Reacties zijn gesloten.