New In: Suède Schoudertas

Ketting, New In, Oudroze, Schoudertas, Suède, Tas, Zara
Na deze tas al meerdere keren in mijn handen gehad te hebben, heb ik hem laatst eindelijk gekocht. En ik kan er niet blijer mee zijn! Al eerder schreef ik dat ik graag nog een wat meer basic tas zou willen hebben. Het liefst een schoudertasje voor de momenten waarop ik maar een paar kleine dingetjes mee hoef te nemen. Op dat moment dacht ik nog aan een zwart tasje, want dat is toch het meest basic? Dat ik op dat moment niet aan deze oudroze tas heb gedacht en hem niet meteen ben gaan kopen verbaast me eigenlijk nog best wel. Net even wat anders is oudroze en dus net even een iets andere voor mij “basic” kleur voor mijn nieuwe favoriete schoudertas.

De tas is gemaakt van oud roze gekleurd, echt suède en is afgewerkt met iets donkerder gekleurde naden. De naden vallen als een soort schaduw weg door deze wat donkerdere kleur wat de tas meer een geheel maakt. Naast oud roze, speelt brons als kleur een belangrijke rol in de tas. De schakelketting, de gesp en de magneet zijn in deze kleur. De combinatie van oudroze en brons geeft de tas meteen een wat meer vintage gevoel. De meeste tassen met een ketting als schouderband hebben een wat duurdere en daardoor een wat nettere uitstraling. De vintage uitstraling van deze tas maakt hem juist wat minder formeel ook al heeft hij een ketting als schouderband. Het is voor mij dan ook de perfecte tas voor de normale dag. Vooral bij mijn donkerblauwe winterjas kan ik hem goed dragen als ik even de deur uit ga.


dsci4697
bewerkt2

 

De voering van de tas is heel basic: zwart. Niet heel bijzonder, dus. Wat wel heel leuk gedaan is, is het gebruik van de oudroze kleurige suède in de details. Zo is het insteekvakje dat zich in de tas bevind beter zichtbaar gemaakt door de suède rond de opening te zetten. Ook is het label van Zara, waar ik de tas vandaan heb, met het oudroze suède in de tas aangebracht.

Overigens is het pakken van alles wat in de tas gestopt wordt heel makkelijk doordat het tasje een stukje uitgevouwen kan worden. Handig voor als je bijvoorbeeld meerdere pasjes bij je hebt en de goede uit je tas moet vissen. Nog een laatste handigheidje is het stukje suède band dat de ketting van de tas onderbreekt waar je hem aan je schouder hebt hangen. Suède geeft toch net een wat prettiger gevoel dan een ketting waarvan de schakels in je schouder drukken.

 

dsci4729
bewerkt3

 

Xxx
Advertenties

22 gedachtes over “New In: Suède Schoudertas

Reacties zijn gesloten.