My Style Music #11

Ed Sheeran, Music, Muziek, My Style Music, New Hope Club, Nummers, Orange Skyline, The Chainsmokers
De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met mijn profielwerkstuk. De deadline begint eraan te komen, dus het aantal uren werk dat ik ook de aankomende weken aan dit werkstuk zal besteden, zal alleen maar toenemen. Aan werkstukken werk ik het best als ik leuke muziek door mijn oortjes hoor galmen. Even geen afleiding door de geluiden om me heen. Lekker in mijn bubbel van informatie en muziek.

Het uitzoeken van muziek is niet moeilijk. Er is de laatste weken een boel nieuwe muziek uitgekomen. Zo is Ed Sheeran weer helemaal terug met twee nieuwe nummers, hebben de Chainsmokers een nummer uitgebracht en ook New Hope Club bracht een nummer uit. Het is hun eerste officiële studionummer, trouwens! Daarbij ontdekte ik een paar dagen terug de band Orange Skyline, waar ik al een heleboel naar geluisterd heb. Allemaal nieuw materiaal om mezelf weer een paar uur mee bezig te houden.

De nummers die ik vandaag met jullie wil delen:

 

 

The Chainsmokers – Paris

 

Ed Sheeran – Castle On The Hill

 

Ed Sheeran – Shape Of You

 

New Hope Club – Perfume

 

Au/Ra – Concrete Jungle

 

Gavin James, Mark McCabe – Nervous

 

SOL – Ain’t Gon’Stop

 

Orange Skyline – Sound & Fury

 

Cazzette, Leo Stannard – Oceans

 

Artist Vs Poet – Fresh

 

Aquilo – You Won’t Know Where You Stand

 

Colony House – 1234

 

 

Xxx
Advertenties

3 gedachtes over “My Style Music #11

Reacties zijn gesloten.