Trend: De Midi Skirt

A-lijn rok, Button-up, Midi-skirt, Plissérok, Rok, Trend
Hij zit tussen de minirok en de maxi rok van de afgelopen tijd in: de midi skirt. Hij is niet super kort waardoor je je geen zorgen heeft te maken over het feit over hoe je zit of dat iemand onder je rokje kan kijken, maar hij is ook niet super lang waardoor je niet de hele tijd over je rok struikelt. Super praktisch en super leuk zou ik de midi skirt dan ook willen noemen!

De midi skirt is een rok die in veel verschillende vormen voorkomt. Het is een trend die iedereen wat kan bieden. De rok is (zelfs als midi skirt) te vinden in verschillende lengtes, verschillende modellen en natuurlijk in verschillende kleuren. Van ontzettend opvallend tot vrij onopvallend en simpel, deze rok is in jouw stijl mogelijk. Laten we eens kijken naar de verschillende vormen en natuurlijk ook hoe deze gecombineerd worden.


 

1

 

De plissérok

De meest bekende midi skirt op het moment is die in de vorm van een plissérok. Het afgelopen jaar heeft de plissérok al een enorme comeback gemaakt, wat er mede voor heeft gezorgd dat ook de midi skirt terug is van weg geweest. Deze rok zagen we eerst in donkere kleuren als zwart en bordeauxrood. Nu zie ik hem steeds vaker in metallic kleuren voorbij komen.

 

 

3
2

 

De kokerrok

Deze rok maakt je outfit altijd net iets minder casual. Wat voor een stijl je dan ook voor ogen hebt, de kokerrok geeft er altijd een iets meer classy draai aan. Van oorsprong wordt de kokerrok vooral gezien als heel zakelijk, maar uitlopend met een leuke ruffel of in combinatie met een paar sneakers en een fijne trui is er veel speling in het imago van de kokerrok. Een geheel classy hoeft uitstraling hoeft hij je outfit zeker niet te geven.

 

 

5

 

De a-lijn rok

Super basic, maar o-zo goed te combineren is de a-lijn rok. Deze rok is voor bijna iedere gelegenheid geschikt. En weet je een riem met grote rond gesp te bemachtigen? Dan is je outfit helemaal back to the seventies. Een coltruitje erop en niets meer aan doen zou ik zeggen.

 

 

6

 

De asymmetrische rok

Dit model van de midi skirt komt vooral aankomend seizoen meer in het straatbeeld. Het is een mooi model om het hele klassieke beeld van de midi skirt te vergeten. Heel modern, even iets anders en misschien wel een tikkeltje stoerder. De asymmetrische rok straalt girlpower uit.

 

 

8

 

De button-up rok

Als laatst in dit rijtje kan een meer vintage model niet missen. Het button-up spijkerrokje en het suède rokje zijn nog niet weg of eenzelfde idee vertaalt zich in de vorm van een midi skirt. Het vintage gevoel is waar we allemaal nog van houden, dus waarom maken we daar geen midi skirt van? Vooral in de zomer geeft deze rok een beetje een boho gevoel. Voor de aankomende zomer is deze rok dan ook een goede toevoeging voor in je kledingkast.

Het combineren van de midi skirt kan heel makkelijk zijn. Als je een beetje goed gekeken hebt, was het je misschien al opgevallen dat de outfits op de foto’s hierboven bijna allemaal een wit bovenstukje hebben. Zo simpel kan het al zijn om een midi skirt te combineren. De rok trekt al vrij veel aandacht waardoor het niet per se nodig is om veel laagjes en kleuren aan de outfit toe te voegen. Wat voor een soort topje je dan nodig hebt, is geheel aan jou. Met een basic wit truitje zit je in ieder geval altijd goed.

Overigens hoef je je outfit natuurlijk niet zo simpel te houden. Draag lekker veel kleur om je outfit wat uitbundiger te maken of probeer je outfit eens af te maken met een mooi sjaaltje. Het geeft je outfit een tikkeltje meer persoonlijkheid. Net even wat de outfit compleet maakt.

 

 

Xxx
Advertenties

9 gedachtes over “Trend: De Midi Skirt

  1. Ik heb nog niet echt een midi rok in mijn kleding kast! Word dus tijd als ik er eentje ga halen 🙂 ze zijn erg leuk!

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.