This was my 2017: Januari

Amsterdam, Audrey Hepburn, Gemeentemuseum, Januari, Plog, Profielwerkstuk, This was my 2017, This was my 2017: januari
Een paar weken terug vroeg ik jullie wat jullie graag op mijn blog zien. Ik was al een beetje aan denken om een maandelijks bericht met een update van mijn leven te gaan plaatsen, dus toen ik als antwoord op mijn blogpost kreeg dat het een leuk idee is om wat vaker een persoonlijk artikel te schrijven, besloot ik om mijn idee door te zetten. 2017 gaat een jaar worden met veel veranderingen en (hopelijk) veel leuke gebeurtenissen. Dit jaar doe ik eindexamen waarna ik als alles goed gaat zal gaan studeren. Dat betekent dat ik op kamers ga en dat mijn leven er heel anders uit gaat zien. Daarnaast wil ik graag veel leuke dingen met vrienden doen om er een extra leuk jaar van te maken. Nu we nog dichtbij elkaar wonen kan dat in ieder geval nog voordat we straks naar verschillende plaatsen verhuizen en het moeilijker wordt om nog af te spreken. Dit alles wil ik in de vorm van een maandelijkse update met jullie delen.

Iedere maand zal ik een aantal foto’s met jullie delen waarmee ik de leukste en belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand aan jullie zal laten zien. In januari heb ik niet heel veel rekening gehouden met dit concept, omdat het idee van dit concept in me op kwam toen januari al begonnen was. Volgende maand zal ik dan ook proberen om wat meer activiteiten te fotograferen.


 

afbeelding-2

 

1. Rechts boven. Januari begon met een bezoekje aan Amsterdam. Voor mijn profielwerkstuk ging ik in de kerstvakantie met een vriendin, waarmee ik het profielwerkstuk maak, en een vriend, die ons hielp, de straat op om mensen een aantal vragen te stellen over de outfits die we droegen. De outfit op deze foto was een van die outfits.

2. Links boven. Het in Amsterdam maken van foto’s van de outfits voor het profielwerkstuk bleek niet heel handig. Daarom besloot ik samen met Sven de outfits op een andere dag te fotograferen. Dit deden we bij Sven thuis waar ik deze foto van Hazel, de kleine pug van Sven, maakte.

3. De andere foto’s. Afgelopen zaterdag was het eindelijke zover: ik ging naar het Gemeentemuseum in Den Haag om de tentoonstelling “To Audrey with love” te bezoeken. Al voor de tentoonstelling geopend werd, had een aankondiging van de tentoonstelling in de Vogue me enthousiast gemaakt. Het leek er even op dat ik er niet meer heen zou kunnen gaan. Gelukkig is dat niet het geval geweest. EN wat was het mooi! Als je nog kan, zou ik je zeker aanraden om naar de tentoonstelling te gaan. Hij is nog te bezichtigen tot eind maart.

 

Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “This was my 2017: Januari

Reacties zijn gesloten.