My Style Hair: New Fave

Fave, Favoriet, Haarstijl, Hair, Kapsel, My Style Hair, Staart
Om aan te sluiten op mijn make-up routine van afgelopen maandag, laat ik vandaag mijn favoriete kapsel van het moment zien. Ik draag mijn haar nog altijd vaker los dan vast. Dat is nu eenmaal het meest makkelijk ’s ochtends. Wel ben ik eens gaan kijken hoe ik mijn haar snel, maar leuk, wat vaker vast kan doen. Daar kwam dit kapsel uit. Het is dus een makkelijk kapsel en daardoor vooral een idee dat ik met met jullie wil delen.

Deze blogpost is overigens wat korter geworden dan de bedoeling was. Ik had een idee voor een ander kapsel dat ik graag aan deze blogpost toe wou vagen. Dit idee viel echter niet uit zoals gehoopt. Daarnaast voelde ik me niet helemaal lekker toen ik vandaag de foto’s van dit tweede kapsel ging maken. Ik besloot daarom om te stoppen met het maken van foto’s en om het vandaag dan maar bij één kapsel te houden. Aankomende maandag zal ik dit wat kortere bericht helemaal goedmaken met een leuke Outfit Of The Day.


 

dsci5120

 

Hoe maakt je dit kapsel:

1. Zorg ervoor dat je haar goed geborsteld is en bindt het in een strakke, lage staart naar achteren. Voor deze staart is het het handigst om een dun haarelastiekje te gebruiken.

 

bewerkt1

 

2. Haal bij de door jou gewenste kant van je gezicht een smal plukje haar uit de staart. Als het haar in de staart er iets rommeliger uit gaat zien is dit geen probleem. Voor de volgende stap zal dit alleen maar een voordeel kunnen zijn.

 

bewerkt2
bewerkt3

 

3. Trek nu met wat voorzichtigheid je haar wat uit de staart. Doe dit vooral aan de zijkanten van je hoofd en ook op verschillende hoogtes. Op die manier is het kapsel wat losser, maar blijft de staart op dezelfde plaats hangen. Daarbij blijft de staart wat strakker en zal deze daardoor langer goed blijven zitten.

Wat trouwens ook heel leuk is aan dit kapsel, is dat er natuurlijk door de dag heen wat haren uit de staart gaan en het kapsel dan ook wat rommeliger wordt. Dit messy uiterlijk maakt het kapsel alleen nog maar leuker. Handig als je door de dag geen tijd of zin hebt om je haar goed te doen.

 

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “My Style Hair: New Fave

Reacties zijn gesloten.