OOTD: Back In Time

Back In Time, Jeans, OOTD, Outfit, Sjaaltje, Spijkerbroek
Als het om spijkerbroeken gaat zul je mij er niet vaak in rond zien lopen. Ik vind ze over het algemeen niet zo leuk bij mezelf staan. Vooral de meeste kleuren blauw staan me niet zo aan. Dat ik de broek die ik in deze blogpost draag wel heb gekocht is dan ook een uitzondering. Ik vind het zelfs een heel leuke broek! Al moet ik nog wel wennen aan het blauw.

Voor vandaag heb ik de spijkerbroek gecombineerd om een lekkere laid-back outfit te creëren. Ik draag dan wel een blouse, maar deze is vrij casual door de grijze kleur, het loss stofje en door het feit dat ik de blouse voor in mijn broek heb gedaan en hem achter er uit heb gelaten. Verder ben ik echt dol op het sjaaltje dat ik hier draag. Hij zit lekker, heeft een leuk patroon dat me een beetje doet denken aan een vintage sjaaltje van Chanel en hij staat door de bruine tinten heel goed bij de meeste outfits. Een nieuwe favoriet van mij.


 

Wat ik aan heb:
Shirt – Primark
Broek – Forever21
Sjaaltje – Thrifted
Schoenen – Emilio Luca X

 

 

bewerkt2
bewerkt3
bewerkt1
bewerkt4
bewerkt9
bewerkt7
bewerkt5
bewerkt6
bewerkt8

 

Xxx
Advertenties

19 gedachtes over “OOTD: Back In Time

Reacties zijn gesloten.