My Style Music #12

Canyon City, Chris Holten, Jon Bellion, Little Mix, Music, Muziek, My Style Music, Zayn
Vandaag heb wat meer upbeat muziek voor jullie. Toen ik door mijn opgeslagen muziek ging merkte ik pas dat ik de zomer begin te missen. Ik ben toe aan het zonnige weer. Al deze liedjes doen me op hun eigen manier denken aan de zomer. Misschien nog niet eens om de warmte, maar meer om de zon die ik de afgelopen tijd te weinig heb zien schijnen.

In het lijstje met muziek valt de zon meteen op in de titel van het liedje ‘Sunset Skies’. Maar ook alleen al de titel van ‘Paper Airplanes’ doet me meteen glimlachen. Dit laatste liedje is dan wel niet zo zeer upbeat zoals de andere liedjes, maar het geeft me wel een blij gevoel. Het gevoel van een dag die eindigt met een mooie zonsondergang, zittend buiten in het gras en gewoon genietend van het even niets hoeven te doen. Het klinkt zo misschien een beetje raar, maar het is echt een liedje dat ik jullie zou willen aanraden!


 

Little Mix – Touch

 

COIN – Talk To Much

 

ZAYN, Snakeships- Cruel

 

Jon Bellion – All Time Low

 

James Hersey – Miss You

 

This Century – Soul Sucker

 

Chris Holten, Rat City – On My Own

 

Leo Stannard – Oceans

 

TW3LLV – Sunset Skies

 

Canyon City – Paper Airplanes

 

 

Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “My Style Music #12

Reacties zijn gesloten.