OOTD: Pink Will Be Fine

H&M, OOTD, Roze, Sjaal, Trui, Winter, WIntersport
Vorige week was ik de hele week in de bergen van Oostenrijk te vinden. Een week waarin ik me heel anders kleedde dan normaal het geval is. Wintersport zorgt ervoor dat je meer praktische kleding meeneemt en wat minder bezig bent met perfect gestylde outfits om te dragen. Vooral ook omdat de meeste outfits verstopt worden onder een dikke winterjas. Het resultaat voor mij was een tas vol truien die me lekker warm konden houden in de wat koudere bergen.

Toch kon ik het niet laten en heb ik na wat proberen een best leuke, warme en praktische outfit weten te creëren die natuurlijk even gedeeld moet worden. Hoewel mijn trui en schoenen totaal andere kleuren roze hebben, vind ik het leuk om me zo in het roze te begeven. Beide zorgen al meteen voor een statement door de felle kleuren en de opvallende print van de trui. Een fijne, warme sjaal zorgt ervoor dat ik het niet koud krijg en geeft de outfit net wat meer om naar te kijken. Een item dat wat mij betreft deze outfit afgemaakt heeft.


 

Wat ik draag:
Trui – H&M
Broek – H&M
Schoenen – Adidas
Sjaal – H&M

 

bewerkt1
bewerkt2
bewerkt3
bewerkt4
bewerkt5
bewerkt6
bewerkt7

Overigens kon ik het echt niet laten om met die laatste foto deze blogpost af te sluiten.

 

Xxx
Advertenties

17 gedachtes over “OOTD: Pink Will Be Fine

  1. Even wat door je blog wezen scrollen, zo leuk! Wou ook ff zeggen dat ik de foto’s die je bij je blogs maakt echt super mooi zijn! Heel nice 🙂

    Liked by 1 persoon

    1. Dankjewel! Ik had zeker een fijne vakantie in Oostenrijk 😀 Vandaag komt er trouwens nog een terugblik op onder andere mijn vakantie, dus als je het leuk vind om te zien 😉 Xxx

      Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.