This was my 2017: Februari

Februari, Februari 2017, My 2017, Plog, Profielwerkstuk, Skiën, This was my 2017, This was my 2017: februari, WIntersport
De maand februari stond in het teken van twee dingen: vakantie en school. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ik de afgelopen maand naar de voorjaarsvakantie toe heb gewerkt. Naast de vakantie is er niet veel gebeurd. Behalve dan waar ik onder andere zo druk mee bezig was voor school: het profielwerkstuk. Deze hebben we 1 maart moeten inleveren en daardoor in februari af moeten maken. Het heeft wat tijd gekost, maar het is nu weer iets groots dat we kunnen afsluiten van dit schooljaar.

De afgelopen maand heb ik dan wel weer een heleboel foto’s gemaakt. Het grootste gedeelte hiervan is tijdens de vakantie gemaakt. Deze blogpost straalt voor mij daarom vooral een ontspannen sfeer uit. Kijk je mee naar mijn februari 2017?


 

1

 

1. Links boven. De eerste weken van februari lag er hier en daar sneeuw in Nederland! Waar de sneeuw in januari me vooral stoorde, bracht het me in februari vooral al in de wintersportsferen.

2. Twee foto’s rechts boven. De nacht van vrijdag 17 februari op zaterdag 18 februari reden we richting Oostenrijk. ’s Nachts vind ik het leuk om met de lange sluitertijd van mijn camera en de lampen van vooral de voorbijrijdende auto’s te spelen. Daar komen de leukste foto’s uit! Daarnaast zie je me op de andere foto met een dik vest. Deze draag ik tijdens het reizen graag in als dekentje met mouwen :’)

3. Tweede foto links, rechts ernaast en rechts onder. Na zaterdag niet veel gedaan te hebben, zijn we op zondag actiever bezig gegaan. Naast het skiën, ging ik met mijn ouders wandelen in het fijne zonnetje. Lekker weer genieten van het mooie Oostenrijk.

4. Links onder. In de vakantie behaalde ik de tweehonderdste volger op mijn blog! Super leuk om te zien hoeveel mensen mijn blog volgen! Echt heeel erg bedankt!!

 

2

 

5. Links boven. Op dinsdag regende het de hele dag. We besloten het skiën een dagje over te slaan en richting het outletcentrum in Salzburg te gaan. Al ben ik een boel leuke winkels tegen gekomen, uiteindelijk heb ik maar één ding gekocht. Dat is namelijk de Tea Tree Toner van The Body Shop die ik voor een fijn prijsje mee naar huis heb kunnen nemen.

6. Rechts boven en de foto eronder. In de voorjaarsvakantie gingen we de afgelopen jaren richting familie die verderop op vakantie gaat. Dit jaar zijn we op woensdagavond gegaan waar we samen met mijn opa, oma, oom, tante en twee neven hebben gegeten. Onderweg daarnaartoe maakte ik deze twee foto’s. Voor de verandering droeg ik mijn haar eens in space buns.

7. Tweede foto links boven. Bij het appartement waar we zaten, hebben ze een paar boerderijdieren. Waaronder twee katten die los rondlopen. Deze rode is een daarvan en kijk hoe lief hij bij ons ging liggen!

8. Derde foto links boven, rechts ernaast, rechts daaronder en vierde foto links boven. Met mijn vader ging ik op donderdag wandelen. Waar we onderweg de foto’s maakten voor de Outfit Of The Day van afgelopen maandag. Een foto die het niet gehaald heeft tot die blogpost is hier nog even te zien. Op het moment van het maken van deze foto moest ik al heel erg lachen, maar toen ik hem later terug zag nog harder! Ik vind het gewoon zo grappig hoe ik daar als een soort hoopje op de grond zit te lachen!

9. De foto’s met de stoeltjeslift en met mij op de piste rechts. Vrijdag was de laatste dag en dat betekent foto’s maken! Het sneeuwde tijdens het skiën vrijwel de hele tijd wat de sfeer extra goed maakte. Ik ging alleen met mijn zus skiën, waarmee ik kleine sprongetjes heb gemaakt over heuveltjes. Echt de leukste dag van de hele vakantie als het om skiën gaat!

10. Links onder. Een voorbeeldje van wat ik aan heb tijdens het skiën. Deze warme outfit was de laatste dag nodig. Tijdens het skiën draag ik altijd een thermo legging, een paar skisokken en een shirt met lange mouwen onder mijn skibroek en -jas. Daarnaast draag ik mijn haar het liefst in twee lage staarten. Zo kan mijn haar niet in mijn gezicht waaien en kan ik mijn skihelm op een fijne manier dragen.

11. Rechts onder. Na de vakantie heb ik de maand februari goed afgesloten met het afronden, en uiteindelijk op 1 maart inleveren, van mijn profielwerkstuk. Daar hoort een trotse foto bij die ik maakte met mijn profielwerkstuk partner Josephine. Nu nog wachten op ons cijfer.

 

Xxx
Advertenties

2 gedachtes over “This was my 2017: Februari

Reacties zijn gesloten.