Het vrijdagbericht komt aankomende vrijdag weer online

Blog, Blogpost, Instagram, Persoonlijk, Preview, Sorry, Voorproefje, Vrijdag
Afgelopen vrijdag meldde ik al via Instagram Stories, om op de hoogte te blijven kun je me trouwens volgen via @mystylemichelle, dat het vrijdagbericht een dagje verplaatst zou worden. Gisteren heb ik aan deze blogpost gewerkt, maar het afmaken van ervan is niet meer gelukt. Daarom heb ik besloten deze blogpost aankomende vrijdag online te zetten. Dan kan ik me vandaag meer focussen op de blogpost van morgen. De afgelopen week is alles niet helemaal fijn gelopen. Ik voelde me niet zo lekker en een aantal dingen zijn anders verlopen dan gehoopt. Hopelijk kunnen jullie het begrijpen. Morgen zal er in ieder geval gewoon weer een blogpost online komen! Hierboven een voorproefje van het vrijdagbericht!


Xxx
Advertenties

2 gedachtes over “Het vrijdagbericht komt aankomende vrijdag weer online

Reacties zijn gesloten.