My Style Music #13

Artiesten, Clean Bandit, Ed Sheeran, Lorde, Lostboycrow, Music, Muziek, My Style Music
Naast het nieuwe album van Ed Sheeran, waar ik al super vaak naar geluisterd heb, is er weer wat muziek uitgebracht door een aantal andere super leuke artiesten. Een favoriet daarvan is van mij het liedje Green Light van Lorde. Het liedje wordt totaal anders genoemd dan de eerdere liedjes van Lorde, maar de te gekke vibes van Lorde zijn er wat mij betreft nog volop in terug te vinden. Daarnaast kwam ik geheel toevallig het nieuwe liedje van Clean Bandit en Zara Larsson tegen. Hoe het komt weet ik niet, maar de muziek van Clean Bandit geeft me bijna altijd kippenvel. De combinatie van instrument en zang lijkt zo veel zorgvuldiger te zijn gekozen dan in de meeste andere liedjes.

Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan over de liedjes uit het lijstje van vandaag. Een beter idee is om de moeite te nemen om naar de liedjes te luisteren. Ze zullen je, hoop ik, niet teleurstellen!


 

Chef’Special – Try Again

 

The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This

 

Declane McKenna – This Kids Don’t Wanna Come Home

 

KATO, Sigla, Hailee Steinfeld – Show You Love

 

Clean Bandit feat. Zara Larsson – Symphony

 

Maggie Lindemann – Pretty Girl

 

Lostboycrow – Stay A Little Longer

 

Ed Sheeran – Galway Girl

 

Nina Nesbitt – Chewing Gum

 

Lostboycrow – Verona

 

Lorde – Green Light

 

 

Xxx
Advertenties

3 gedachtes over “My Style Music #13

Reacties zijn gesloten.