Spam je blog!

Blogs, Instagram, Promoten, Spam, Spam je blog
Vanwege de toetsweek die vandaag weer is begonnen voor mij, is een blogpost als gewoonlijk niet haalbaar om voor deze maandag te maken. Om niets te doen leek me ook zo stom, dus daarom wil ik jullie bij deze weer eens de kans geven om jullie blogs te promoten! Zo heb ik misschien wel weer een helemaal nieuwe blogs om te lezen als de toetsweek weer voorbij is en zo kunnen jullie misschien ook weer andere blogs leren kennen. Een voordeel voor iedereen dus!

Laat hieronder een reactie achter met de link naar je blog en/of Instagram account (of andere gerelateerde accounts) en vertel waar zo je interesses liggen. Ik ben benieuwd naar jullie blogs en accounts ๐Ÿ™‚


 

Xxx
Advertenties

29 gedachtes over “Spam je blog!

 1. Spam je blog
  Hey, super leuk dat je dit doet! Ik heb hierdoor al vele leuke blogs gevonden. JIPIE
  Ik ben enkele weken geleden ook gestart met bloggen en ik vind het super leuk!
  Op mijn blog https://dmkslife.wordpress.com
  Schrijf ik 2x per week artikelen over beauty/fashion/travel/food.

  Ik wens iedereen nog veel blogplezier!

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi! Super leuk!

  Ik ben Gillian (18j) en ben vanaf begin januari volop bezig met mijn wereldreis, waar ik dus ook over blog! Reizen, andere culturen, nieuwe mensen en talen, avontuurlijke plekken,โ€ฆ het hoort er allemaal bij. Mijn verhalen kan je volgen op : gillianmorreel.wordpress.com en wegdromen bij foto’s kan je op mijn instagram : Gillian Morreel .

  Geniet van je lang weekend en hopelijk tot snel! ๐Ÿ™‚
  X Gillian

  Liked by 1 persoon

 3. Super leuk!
  Ik ben een jonge blogger (13 jaar) en al van heel klein schreef ik verhaaltjes. Mijn passie ligt dan ook bij schrijven, dat kan over van alles gaan! Zowel over problemen, als over reizen, diy, lifestyle, alles kan!
  Voor veel verrassing moet je bij mij zijn!
  Hopelijk vind je mijn blog leuk en kan je me wat tips geven?

  http://www.creativefoxes.wordpress.com —-> zeker kijken!

  Ik hoop op je tips en antwoord!
  Keep dreaming!
  xxx
  Creative Fox

  Liked by 1 persoon

  1. Leuk om te lezen! Ik kende je blog nog niet, maar ik ben je meteen gaan volgen. Ziet er leuk uit ๐Ÿ˜€ Als tip zou ik je vooral willen geven om te schrijven over de dingen die je leuk vindt. Dan zal het bloggen je sowieso goed af moeten gaanโ™ฅ Xxx

   Liked by 1 persoon

 4. Wat leuk dat je dit doet. Ik ben net begonnen met bloggen, omdat ik lang getwijfeld heb of ik wel ‘goed genoeg’ zou zijn om te bloggen. Nu heb ik de stap toch gezet en ik vind het geweldig om te zien dat mensen mijn blogs lezen. Mijn blog gaat vooral over beauty. Make-up (zowel low budget als high end), maar ook huidverzorging.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen op roxxies.wordpress.com. Ik volg jou nu, want je blog ziet er gaaf uit!

  Liked by 1 persoon

 5. Heel erg veel succes met je toetsen! Mijn examens zijn gisteren afgelopen, dus nu heb ik bijna 3 weken vakantie. Mijn blog ken je al (cestlore.com) mijn fotografie-instagram misschien nog niet dat is @lore.lnsn je kan altijd eens een kijkje nemen! xxx

  Liked by 1 persoon

 6. Een heel leuk concept! Misschien moet ik dit zelf ook eens toepassen. Mijn blog is: drinkingteawithme.wordpress.com en op instagram kan je me terugvinden onder de naam drinkingteawithjesus. Het allerliefst blog ik over beauty, graphic design en persoonlijke verhalen ๐Ÿ˜Š

  Liked by 1 persoon

 7. Ah wat leuk dat we mogen spammen. Ik heb een blog Beauty & Books Magazine. Ook heb ik een instagrampagina beautyandbooksmagazine. Mijn blog is een manusje van alles van boeken tot en met food en beautyblog. Ik ben met boeken begonnen en nu heb ik alles uitgebreid ook blog ik af en toe over sport en manga.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.