This was my 2017: Maart

Geitjes, Hema, lente, Maart, School, This was my 2017, This was my 2017: maart, Toetsweek, Vogue
Maart was een maand waarin school centraal stond. Ik heb herkansingen, waarmee ik twee cijfers nog wat omhoog probeerde te krikken, mondelingen en een toetsweek gehad. Dat betekent dan ook dat er voor andere activiteiten weinig tijd over is gebleven. Daarom heb ik in plaats van de grootste gebeurtenissen, een aantal foto’s van wat kleinere dingen verzameld om van de maand maart te delen. Zo samen vormen de foto’s alsnog een leuk overzicht.


 

 

1. Links boven. Mijn maand begon met een verrassing van Vogue. Vogue Nederland bestaat vijf jaar, dus het tijdschrift had extra haar best gedaan op de april uitgave, geheel met een miniflacon van de iconische Chanel N°5 parfum. Net zo een icoon als Vogue zelf. Helaas was dit al weer het laatste nummer van mijn abonnement, wat de pret een klein beetje drukte.

2. Rechts boven. Note to myself: een zwart jurkje met een zwart truitje eronder is een leuke combinatie. Ik droeg deze combinatie op de verjaardag van mijn zus.

3. Links onder. Zo af en toe eens wat lekkers bakken kan me helemaal opvrolijken. Deze keer bakte ik een glutenvrije cake die ik alleen net iets te lang in de oven heb laten staan. Oeps..

4. Rechts onder. Op de achtergrond is nog ergens een schoolboek te vinden, maar mijn kat knuffelen doe ik veel liever. Soms is het overigens ook mijn kat die de aandacht trekt. Zo ging ze de afgelopen week op mijn schoolboek zitten waardoor leren onmogelijk werd :’)

 

 

5. Bovenaan. Vorige week vrijdag ben ik wat gaan eten met een vriendin bij de Hema. Nog even rustig aan doen voordat het leren in het weekend begon. De tijd moesten we sowieso nog overbruggen, omdat we later die vrijdagmiddag bij de locatie van ons gala langs gingen om wat dingen te bespreken over de aankleding van de locatie. Daar help ik namelijk mee.

6. Tweede rij links en rechts. Het is lente! Daar geniet ik met volle teugen van. We haalden de tulpen weer in huis en het fietsen naar school is opeens een stuk minder vervelend.

7. Derde rij links. Afgelopen vrijdag kwam de tweehonderdste blogpost op mijn blog online. 200 blogposts! Dat is toch wel weer iets om even bij stil te staan.

8. De andere foto’s. Na vandaag de laatste toets van toetsweek te hebben gemaakt, ben ik langs de kinderboerderij gegaan. Het was al heel lang geleden dat ik hier geweest was. Ik fiets altijd langs een kinderboerderij als ik naar school ga en ik had al eerder deze week wat jonge geitjes gespot. Deze moest ik gewoon bezoeken. Super schattig!

 

Wat mij overigens leuk lijkt om aankomende maand te doen, is om het klaarmaken voor gala te volgen via mijn Instagram verhaal. Laat me weten wat jullie van dit idee vinden!

 

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “This was my 2017: Maart

Reacties zijn gesloten.