Trendkleur: lila

Kleur, Lila, Paars, Pinterest, Trend, Trendkleur, Voorjaar, Weheartit, Zomer
Wat rondkijken in de winkels en je kunt er al niet meer omheen: lila is voor aankomend seizoen een veel gebruikte kleur. Het daadwerkelijk dragen van deze kleur zie ik dan weer wat minder vaak om me heen. Toch denk ik wel dat het een kleur is die zal aanslaan. Naast de pastelkleuren die al meer en meer gebruik worden zoals roze, is paars totaal geen rare volgende stap. Het is een kleur die als wat minder meisjesachtig wordt gezien dan roze, maar tegelijkertijd toch een schattige en leuk pastelkleurtje is. Een kleur die daardoor misschien wel beter bij iedereen aanslaat. Zelfs in de jongensmode.

Daarnaast is dit natuurlijk een kleur die populair is voor het haar. Het effect is gaaf, maar om je haar lila te verven gaat de meeste van ons wat te ver. Een lila topje of ander item is in dat geval de ideale uitkomst. Zo kan de kleur toch geïntegreerd worden in de outfit, maar hoeven er geen drastische transformaties te worden gedaan.


 

 

Wat de kleur lila zo goed maakt voor de aankomende tijd, is het feit dat lila heel mooi uitkomt in combinatie met lichte kleuren. Wit, denim, beige, allemaal kleuren die de kleur complimenteren. Dat maakt lila tot een mooie kleur in het voorjaar en de zomer waarin we ons graag kleden in wat lichtere en vrolijkere kleurtjes. Al kan zwart natuurlijk ook prima gecombineerd worden met dit leuke kleurtje.

 

 

Wees vooral niet bang om te experimenteren met lila kledingstukken. Vooral als je een item hebt in een effen lila kleur, kunnen andere opvallende kledingstukken de outfit helemaal afmaken. Vooral de combinatie hierboven met het zilveren rokje vind ik heel mooi. Ook al is het truitje in een vrij opvallend kleurtje en het rokje al helemaal, doordat beide een effen kleur hebben, is de outfit vrij rustig. Opvallende kleuren betekenen dus niet meteen dat je outfit in zijn geheel opvallend moet zijn.

 

 

Wil je helemaal uitpakken? Creëer dan een outfit waarin de kleur lila meer dan centraal staat. Doe dit door meerdere kledingstukken in een lila kleur te combineren, dit zorgt uiteindelijk voor een geheel, of door een lila kleurige jurk of jumpsuit te nemen. Lekker vrolijk en vrij simpel te realiseren. Perfect voor die momenten waarop je weinig inspiratie hebt voor een leuke outfit.

 

Alle foto’s van dit bericht heb ik overigens van pinterest
en weheartit gehaald en kun je hier x en hier x vinden.

 

Xxx
Advertenties

4 gedachtes over “Trendkleur: lila

Reacties zijn gesloten.